PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469077}

Być człowiekiem

Being Human
2008 - 2013
7,1 2,7 tys. ocen
7,1 10 1 2734
Być człowiekiem
powrót do forum serialu Być człowiekiem

Brytyjską czy Kanadyjską? Która lepsza? Która ma mroczniejszy klimat?

m0ck

Ja tam oglądam brytyjską. Jak zobaczyłem kanadyjską to bohaterowie jacyś plastikowi.

ocenił(a) serial na 6
borsuk96

a ta to która jest xD ?

http://www.youtube.com/watch?v=ifgNBT_0hSs

kamil665544

Brytyjska

kamil665544

P.S. i Annie (duch) jakaś taka ciepła i ładniejsza :-)

ocenił(a) serial na 6
borsuk96

już się wciągnąłem w serial ,dobrze że zmienili Annie z pilotu :P czy ona potrafi być widzialna i niewidzialna kiedy chcę ?

kamil665544

Dalej się rozwinie. Nie będę mówił :-P. Humor ci się spodoba

ocenił(a) serial na 6
borsuk96

dobra,już jestem na 1x06 i moje wrażenia z serialu:zdecydowanie za mało akcji,czasem aż się nudziłem

co do postaci:
Annie-jak na ducha to jest za słaba,myślałem że dom Owena rozniesie w pył a ona popłakała się i uciekła...
George -najfajniejsza postać ale przemienił się chyba tylko w 1 i 2 odcinku i to też tylko na chwilę ,z tej 'klątwy' dla niego w ogóle pożytku nie ma
Mitchell -małe kły i czarne oczy-myślałem że ma chociaż zwiększoną szybkość/zręczność

o czym jest 2 sezon bo nie wiem czy się w ogóle zabierać ? (tak w jednym zdaniu) :P

kamil665544

Cholera wie o czym jest bo nie mam czasu oglądać. W każdym bądź razie wyszło że Mitchell jest słaby bo nie odżywia się odpowiednio :-P

ocenił(a) serial na 6
borsuk96

thx za odpowiedzi :) może wypowie się ktoś z 295 oglądających serial :> ?

kamil665544

z czasem serial się rozkręca, gdy zaczynają pojawiać się inne wampiry, wilkołaki i duchy. W 2 sezonie zaczyna się akcja, a najbardziej krwawo i czasami smutno jest w 3. 4 to już zupelnie inna sprawa, wszystko zmienia się. jak dla mnie warto obejrzeć.
btw. Mitchel nie jest słaby, oj nie! ;>

ocenił(a) serial na 6
PinkaPhotographer

szczerze mówiąc to już sobie odpuściłem ten serial jak zobaczyłem w 2x01 Nine w wiadomej scenie...(nie chcę spojlerować) ,teraz oglądam alphas :P i za dużo tam scen typu całowanie,rzygam już tym xD

m0ck

Zdecydowanie KANADYJSKĄ!!! W wersji Brytyjskiej bohaterowie są stanowczo nudni i pełni rutyny. Nie zdołałem obejrzec cały 1 sezon wersji brytyjskiej bo się po prostu nie dało. Natomiast w wersji US oglądam już 3 sezon i gra aktorska głównych bohaterów jest nieoceniona. Niestety reszta postaci bywa różna i obsada może nie do końca trafna ale zdecydowanie polecam wersje Kanadyjską.

Cristobal1988

Zgadzam sie w 100% US jest o niebo lepsza niż UK zaczełam oglądać UK i na samym początku pierwsze odcinka stwierdziłam, że tego się nie da ogladać.. na to mogą patrzec tylko ułomni w zamkniętym zakladzie gdzie nie maja wielkiego wyboru.... poprostu koszmar nie film.. wersja amerykanska jest lepsza i postaci wyrazniejsze.. w tej nic sie kompletnie nie dzieje..

nowa09

Zgadzam się z nową09. Na początku obejrzałam kilka odcinków brytyjskiej wersji, ale akcja była nudna, a postacie mało wyraziste, dlatego przerzuciłam się na UK.

emilka_12_12

sorki US*

Cristobal1988

Kiedy wyszedł 3 sezon US? filmweb podaje, że mają go nadawać dopiero w styczniu.

emilka_12_12

Zauważyliście, że wampir z wersji US dostał imię po aktorze, który gra wampira w wersji UK. W wersji brytyjskiej wampir ma na imię MItchell, a aktor, który go gra Aidan.

m0ck

Ja wolę Kanadyjską a oglądałam obie :) Może przez
przystojniejszego wilkołaka bo moim zdaniem aktor grający w pierwszej wersji serialu jest
obleśny i ohydny nie wiem jak Nina może go całować fuu. A tutaj Josh(wilkołak z wersji nowszej) jest całkiem całkiem.

TheLejdis

Bardziej po postaciach podoba mi się wersja Kanadyjska. Do wersji brytyjskiej się nie będę wypowiadał bo nie oglądałem i takiego zamiaru nie mam.

ocenił(a) serial na 7
TheLejdis

A ja uwielbiam brytyjską wersje. Nie widziałam co prawda kanadyjskiej, ale seriale tego typu wywodzące się z Ameryki są zazwyczaj przerysowane i tandetne. Może to tylko głupie uprzedzenie, ale wcale mnie nie cięgnie, żeby to obejrzeć. Mitchell jest moja ulubioną postacią, a Georg chociaż jest trochę ciapowaty to później zyskuje w oczach. Nie wiem, dlaczego wiekszość uważa, że 1 sezon jest nudny