PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469077}

Być człowiekiem

Being Human
2008 - 2013
7,1 2,7 tys. ocen
7,1 10 1 2734
Być człowiekiem
powrót do forum serialu Być człowiekiem

Mi jest szkoda, ze to już koniec. Naprawdę lubię ten serial. Mógłby być jeszcze jeden sezon, albo chociaż 2 odcinki więcej. Z drugiej strony jednak takie 'rozciąganie' też nie byłoby dobre.
Mi finał bardzo się podobał. Fajne było to, jak diabeł ich nie przekonał i nie rozdzielił. Na pewno to będzie jeden z moich ulubionych seriali. Zgadzam się, czasami było troszkę nudno, ale 5 sezon był według, naprawdę fajny. Na szczęście był 'happy end' i Hal, Tom i Alex dostali swoje, czyli stali się ludźmi. Jak oglądałam to, jak odkryli, że stali się normalni wręcz cieszyłam się trochę z nimi :D Przyznam, że na początku, gdy ta główna trójka uległa zupełnej zmianie obawiałam się, że to już nie będzie to samo. I na początku tak było. Teraz nie żałuję zmiany bohaterów itp.
No ale cóż, tak jak na początku mówiłam : szkoda, że się kończy. No ale wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć. :D A Wy? Obejrzeliście już? :)

ocenił(a) serial na 6
olapanas

spodobała mi się zmiana bohaterów. każdego ze starej paczki uśmiercili w odpowiednim momencie. najbardziej podobała mi się trójka Hal, Tom, Annie. bez obrazy dla miłośników pierwowzoru, ale H i T byli pokazani lepiej, ich relacje, docieranie przyjaźni, wyraźniejsze charaktery, a nie urywki z przeszłości, które ciągną się 3 sezony a i tak czuć po nich niedosyt. tutaj było jakby na bieżąco i wystarczająco dużo, choć czasami aż zbyt przewidywalne ;) no i bezcenna Annie, próbująca wszystkich pogodzić :D

ostatni odcinek trochę mnie męczył, te oddzielne wątki z kuszeniem trwały trochę za długo. serial zakończony w odpowiednim momencie, chociaż też chciałabym zobaczyć z jeszcze 2 odcinki (poza tą niedokończoną sprawą Alex), w których pokazane są ich dalsze losy jako ludzi. szkoda, że co dobre, szybko się kończy, bo przyjemnie mi się to oglądało i słuchało :)