PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583523}

Być człowiekiem

Being Human
2011 - 2014
7,2 4,2 tys. ocen
7,2 10 1 4183
Być człowiekiem
powrót do forum serialu Być człowiekiem

Jedyne co

ocenił(a) serial na 6

Jedyne, co mnie tak irytuje, to fakt, że wampiry w tym serialu są BRZYDKIE. Nie to, że są na prawdę brzydkie, tylko powinny być ładniejsze, przyciągać wzrok. Przecież na tym polega wampiryzm, żeby ofiara była przyciągana, nie mogła oderwać ani oczu ani zmysłów. Postać Aidana aż tak bardzo mnie nie drażni, ale ten cały Bishop???

ocenił(a) serial na 6
shed

No tak Bishop to, że tak powiem porażka xD Ale Aidan jest fajny. Ja przynajmniej jestem oczarowana jego osobą :D I uwielbiam jego głos ;)

ocenił(a) serial na 6
paulina002

Głos rzeczywiście ma przenikliwy xd. Ale mam wrażenie, że on coś ma nie tak ze szczęką...

ocenił(a) serial na 6
shed

No ale do można się przyzwyczaić ;)

ocenił(a) serial na 10
shed

Bishop brzydki? Boże, grający go Mark Pellegrino to jeden z aktorów, którzy tak "jarają" kobiety, że aż strach ;P

lama_91

Wybacz, mnie nie "jara" :-/

ocenił(a) serial na 10
DagnaMara

Nie potrafię zrozumieć, ale zdanie szanuję ;)

lama_91

A ja szanuję tolerancję poglądów :-)

ocenił(a) serial na 7
lama_91

Haha, preach man. Nie lubię oczerniania Pellegrino za moimi plecami. :D

ocenił(a) serial na 7
shed

Nie wygląd fizyczny jest wyznacznikiem tego, czy ktoś jest pociągający. Niektórzy mają taką charyzmę, że przyciągają rozmową i człowiek nie jest się w stanie od nich oderwać.
Wampir ma być ludzki, nie wyidealizowany jak te ze "Zmierzchu" lub innych bajek zwłaszcza że "pierwsze wampiry" tak na prawdę nawet do końca nie przypominały ludzi.
Akurat w tej produkcji podoba mi się, że wampir nie jest aż do obrzydzenia metroseksualny i cukierkowy ale to tylko moje zdanie

ocenił(a) serial na 10
Jassszczurka

Calling all Supernatural fans!
Tak poważnie - Pellegrino w roli Lucyfera w Supernaturalu jest genialny, przynajmniej dla mnie. Chodzi mi właśnie o tą charyzmę i "to coś".
Cieszę się, że wampiry w BH nie są wyidealizowane. Sam Witwer też nie należy do superprzystojniaków, a jednak swoją rolę gra bardzo dobrze.

ocenił(a) serial na 7
lama_91

Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że aktualnie jakikolwiek serial, w którym jest wampir i wilkołak mogą mi się spodobać. Dlatego tym większe uznanie dla aktorów i producentow (brytyjska wersja jakoś do mnie nie przemawia...)