PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583523}

Być człowiekiem

Being Human
2011 - 2014
7,2 4,2 tys. ocen
7,2 10 1 4183
Być człowiekiem
powrót do forum serialu Być człowiekiem

Koniec po 4 sezonie

ocenił(a) serial na 8

""Being Human" zakończy się po 4. sezonie. Stacja SyFy zdecydowała, że amerykańskie "Being
Human" zakończy się po 4. sezonie. To oznacza, że już 7 kwietnia widzowie zobaczą finał serialu."
A dopiero zaczęłam nadrabiać. Drugi raz już mam taką sytuację. Chyba przynoszę pecha serialom.

ocenił(a) serial na 9
Agnee

Tak,to na pewno Twoja wina :D Ciekawe czy zakończenie będzie takie samo jak w wersji UK.

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Taka prawda. Zaczęłam oglądać "True Blood", przy 2 sez mojego nadrabiania pojawiła się wiadomość o końcu serialu xD

Agnee

wiesz jest cos takiego też że serial musi się kiesyś skończyć xd mam nadzieje że TVD będzie miało więcej sezonów:)

ocenił(a) serial na 8
Agnee

W sumie to chyba dobrze,ze koncza, bo widac ze juz brakuje tworcom pomyslow i na sile probuja rozwinac watek tych "podrozy w czasie" Sally. Tak jak dotychczasowe odcinki mi sie bardzo podobaly, tak ten ostatni to totalna klapa,a co najgorsze z sneak peeku mozna wywnioskowac ze w nastepnym odcinku bedzie to samo.

WektoreK

Fakt, producenci trochę motają wszystko z tymi podróżami w czasie Sally, ale z drugiej strony cieszę się, że zobaczyłam Sali i Aidana razem :D oni zawsze mi do siebie pasowali :D ;D a skoro serial ma się skończyć :) to teraz już i tak jestem w siódmym niebie;) ps. true blood się kończy?? nie wiedziałam...

użytkownik usunięty
Agnee

No i dobrze - ten serial nie jest wysokich lotów.