""Being Human" zakończy się po 4. sezonie. Stacja SyFy zdecydowała, że amerykańskie "Being
Human" zakończy się po 4. sezonie. To oznacza, że już 7 kwietnia widzowie zobaczą finał serialu."
A dopiero zaczęłam nadrabiać. Drugi raz już mam taką sytuację. Chyba przynoszę pecha serialom.
Tak,to na pewno Twoja wina :D Ciekawe czy zakończenie będzie takie samo jak w wersji UK.
Taka prawda. Zaczęłam oglądać "True Blood", przy 2 sez mojego nadrabiania pojawiła się wiadomość o końcu serialu xD
wiesz jest cos takiego też że serial musi się kiesyś skończyć xd mam nadzieje że TVD będzie miało więcej sezonów:)
W sumie to chyba dobrze,ze koncza, bo widac ze juz brakuje tworcom pomyslow i na sile probuja rozwinac watek tych "podrozy w czasie" Sally. Tak jak dotychczasowe odcinki mi sie bardzo podobaly, tak ten ostatni to totalna klapa,a co najgorsze z sneak peeku mozna wywnioskowac ze w nastepnym odcinku bedzie to samo.
Fakt, producenci trochę motają wszystko z tymi podróżami w czasie Sally, ale z drugiej strony cieszę się, że zobaczyłam Sali i Aidana razem :D oni zawsze mi do siebie pasowali :D ;D a skoro serial ma się skończyć :) to teraz już i tak jestem w siódmym niebie;) ps. true blood się kończy?? nie wiedziałam...