PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583523}

Być człowiekiem

Being Human
2011 - 2014
7,2 4,2 tys. ocen
7,2 10 1 4183
Być człowiekiem
powrót do forum serialu Być człowiekiem

i nic o tym serialu nie mówi. Mógłby ktoś dokładniej opisać, o co tu chodzi?

ocenił(a) serial na 7
Shooty

Los sprawia, że duch wampir i wilkołak zamieszkują . pod jednym dachem i dążą do normalności, czyli do bycia człowiekiem. Różnie im to wychodzi. W miarę kolejnych odcinków i serii wszystkosię coraz bardziej gmatwa i placze.

lenka96

A tak mam tutaj pytanie. Czy oni przez całe 3 sezony narzekają jak to źle, że są kim są, czy po jakimś czasie siebie akceptują i żyją z tym? I czy są tutaj jakieś fajne wątki związane z walką z wampirami, czy w ogóle są inne stworzenia?

ocenił(a) serial na 9
KomputeromaniaK

Tak i nie, prawie zawsze się coś komplikuje, ale "narzekania" jest tam naprawdę mało :p, tak po jakimś czasie to akceptują, są też wilkołaki i duchy, serial nie jest jakoś strasznie przewidywalny, nigdy nie wiesz co się stanie za dwa odcinki :d, jeżeli chociaż trochę lubicie takie klimaty to z czystym sumieniem mogę wam polecić ten serial :)

Kjubon8709

A mam jeszcze takie pytanie. Jest tutaj jakaś akcja, coś się dzieje. Czy tylko sobie tak żyją? :P

ocenił(a) serial na 9
KomputeromaniaK

Jeżeli chodzi ci o jakieś ninja gwiazdki, wybuchy, ekscytujące pościgi lub (ostry sex) to muszę cie rozczarować :P, obejrzyj kilka odcinków i zobacz czy ci się podoba ;)

Kjubon8709

Wiesz nie muszą być eksplozje itp. Jednak jakaś taka akcja? Oglądałem pilota - wiem serialu się nie ocenia po pilocie, ale przeglądałem też inne odcinki i się przekonać nie umiem.
Nie wiem, może oglądałeś Moonlight albo Blood Ties? Czy jest może jakaś podobna akcja? :D

ocenił(a) serial na 9
KomputeromaniaK

jeżeli podobał ci się Moonlight to ten serial też ci się spodoba :d

Kjubon8709

No nie wiem, na razie skusiłem się na Piękną i Bestię - tą z 2012. Zobaczymy co z tego wyjdzie :>

Kjubon8709

Zacząłem oglądać. Coś sie niby dzieje, chociaż bardzo denerwuje mnie postać Josha. Poza tym, troche taka telenowela. Ja lubie akcje, coś się musi dziać, a tutaj. No mało.

Kjubon8709

Troche spamu może, ale muszę powiedzieć, że miałeś racje. Spodobał mi się. Obejrzałem już 1 sezon :P

ocenił(a) serial na 9
KomputeromaniaK

nie ma za co :D