jak to jest ze do 12 odcinka sa napisy a do 11 nie umiem znalesc jest ktos w stanie mi
pomoc
Napisy do 11 odcinka już są ,ale osoba która je zrobiła wstawiła je na napiprojekt, niestety ten program wyszukuje napisy tylko do konkretnego rodzaju odcinka tzn. w tym przypadku do tego being.human.us.s02e11.hdtv.xvid fqm. . Temat z napisami już był ale redakcja filmwebu go usunęła bo był niezgody z regulaminem tego forum.
Albo będziesz musiał ściągnąć z pirata wersje którą napisał goci_17 albo napisz do mnie na gg 7978804 wyślę Ci :)
Nie wiem, aż wezmną moje napisy i je wtopią w film :D Polecam ściągnąć z torentów wersję avi i z napi projekt moje napisy pobrać :)
Napisy do 13 odcinka są na napi projekt :) Moja wersja to : Being.Human.US.S02E13.HDTV.XviD-AFG
a mnie zastanawia dlaczego osoby nie dodają polskich napisów już od dłuższego czasu i tak oto zatrzymałam się na 10 odcinku :P ale mogę jeszcze poczekać może kiedyś dodadzą
Poproś Pradi 1337 bo on przetłumaczył napisy do odcinków 02x11, 02x12 i 02x13 to ci da linki do tych napisów.
no dobra może i to głupie pytanie ale gdzie mogę ściągnąć serial? Nigdy nie ściągałam i nawet nie wiem z jakich stron :P A widzę że bez ściągnięcia nie ma szans
dzięki za informacje właśnie jestem w trakcie oglądania 13-stego odcinka, i jeszcze poczekam na 12-sty mam nadzieje że ktoś wstawi :). Oj szkoda że już koniec i na 3 sezon trzeba będzie czekać z rok