PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583523}

Być człowiekiem

Being Human
2011 - 2014
7,2 4,2 tys. ocen
7,2 10 1 4184
Być człowiekiem
powrót do forum serialu Być człowiekiem

Jak wrażenia po odcinku ?
No ciekawe co młody wampirek zrobi po tym co usłyszał na końcu. I jaki ma plan dziewczynka-duch.

Ostatnie dwa zapowiadają się chyba mocno

ocenił(a) serial na 9
Libra666

Ramona na pewno będzie zła.Zwróciliście uwagę na jej uśmiech jak Aiden pakował ciało dziewczyny Kennego ? Josh zrobił niezłą masakrę ^^ Martwi mnie wątek wyprowadzki.Gdyby był kolejny sezon to jak najbardziej mogliby się wyprowadzić i zacząć wszystko od nowa a tu dwa odcinki i koniec...

ocenił(a) serial na 8
Libra666

Pewnie Kenny bedzie chcial pomscic swoja laske, a skonczy sie a tym ze Aiden go nabije na kolek ;-)

ocenił(a) serial na 8
WektoreK

Też mi się wydaje,że ta mała nie będzie za milutka i coś na rozrabia - ciekawa byłam gdzie zniknęła jak Aiden pakował ciało.
Josh zrobił dobra masakrę - należało im się ;)
Też pomyślałam,że albo Kenny będzie próbował kogoś zabić ( w zajawce chyba widać jak to Aiden trzyma kołek skierowany w swoją stronę - tak mi się wydawało ) może Josha a Aiden będzie chciał go obronić i powie żeby to jego zabił ...?
Zajawka do następnego odcinka sugeruje jakby 'szczęśliwego zakończenia' miało nie być

ocenił(a) serial na 8
Libra666

Pewnie probuja stworzyc napiecie. Do konca pozstaly juz tylko dwa odcinki i jezeli rzeczywiscie to ma byc koniec serialu, to pewnie jeden z glownych bohaterow zginie i ja bym wlasnie obstawial Aidena.

ocenił(a) serial na 8
WektoreK

A tak było w tej wersji UK, że ktoś zginął ? Nie oglądałam więc nie wiem czy są mocno powiązane czy inaczej poprowadzone te dwa seriale .
Ja sobie pomyślałam,że może Sally rozwiąże jakoś to historię tej małej i dzięki temu odnajdzie swoje drzwi...
A reszta - każde pójdzie w swoją stronę...tak jakoś smutno mi się robi jak pomyślę,że wampir ma zginąć- nie wiem czemu hehe :)

ocenił(a) serial na 8
Libra666

Nie mam pojecia jak bylo w wersji UK. Raz sprobowalem wlaczyc jeden odcinek ale jakos aktorzy i ogolnie caly klimat mi sie srednio spodobal. Chyba juz za bardzo sie przyzwyczialem do wersji US. Aiden to w sumie moj ulubiony bohater, wiec tez opcja,ze ma zginac jakos mi sie srednio podoba. Juz bardziej bym poswiecil Josha, czy Nore ;p

ocenił(a) serial na 9
Libra666

W wersji UK zginęła trójka głównych bohaterów,ale podobnie jak w Misfits ,w ich miejsce dali nowych.Wątki w serialu łączą się tylko 1 sezonie ,potem poprowadzili fabułę całkowicie inaczej.

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Hmmmm no to ja mam nadzieję,że jednak nikogo nie uśmiercą - nie wiem tak jakoś chyba wolałabym żeby może rozeszli sie każde w swoją stronę albo nie wiem ale - od razu zabijać ....noł noł :)

ocenił(a) serial na 9
Libra666

Najlepiej by było jakby dostali to co najbardziej pragną-być człowiekiem.

ocenił(a) serial na 8
kamil665544

Trzeba pamiętać jednak że między obiema wersjami nadal występują pewne podobieństwa, co może prowadzić do tego że finał wersji US będzie nieco podobny do tego co zdarzyło w oryginale. Osobiście nie chcę by był MOCNO podobny, liczę na coś świeżego i zaskakującego.

użytkownik usunięty
Libra666

Wątek wilkołaków uważam za beznadziejny, chyba we wszystkich filmach można było je zabić tylko srebrną kulą nawet w postaci człowieka, a tu są cienkimi bolkami. Dla mnie to ogromne rozczarowanie. Chociaż nie, przepraszam w "True Blood" wilkołaki są jeszcze słabsze.

ocenił(a) serial na 8

Hehe to fakt