PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52136
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

..

ocenił(a) serial na 10

Nie wie ktoś kiedy będą nowe odcinki csi ny 8?

MadziXX2

To zależy na czym? Na AXN myślę że styczeń/luty. Na Polsacie o wieeele później.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

Dzięki :) ciekawe czy to jest już ostatni sezon ...

MadziXX2

Myślę że nie. Mimo tabelki, ale oglądalność daje wygraną CBS w paśmie i CSI NY zajmuje drugie miejsce na ogół w piątki. A odcinki poziomem wracają do poprzednich sezonów.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

ale podobno ten 8 sezon będzie bardziej emocjonujący a tak za zwyczaj robią na ostatnich sezonach...

MadziXX2

Powiedzmy że nie zawsze tak jest. A druga sprawa z pewnych źródeł wiem, że producenci CSI NY nie chcą kończyć na 8, prawdopodobnie sezon będzie miał więcej niż planowanych 18 odcinków, a inna rzecz że mają pomysły na 9 sezon. Ale wszystko wisi w powietrzu.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

to super :)

ocenił(a) serial na 10
MadziXX2

który sezon i odcinek wam się najbardziej podobał?

MadziXX2

Trudno to określić. Ale uważam że odcinki z 4 i 5 sezonu były najlepsze. Z sezonów 6-8 było mało, ale tak 6x08,6x09,6x10,6x14, 7x20, 7x21, 7x22, 8x01, 8x03. Jak na razie tyle, chociaż 8 sezon jest zdecydowanie mocniejszy niż 7.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

8 jeszcze nie oglądałam czekam na lektora XD

MadziXX2

No to sobie poczekasz co najmniej do lutego :D

ocenił(a) serial na 7
MadziXX2

Podepnę się z tym do tematu o nowych odcinkach bo to nie wygląda dobrze ...

http://www.spoilertv.co.uk/images/albums/misc/cancellation-index-2011-2012/cance l.png

ocenił(a) serial na 10
reese

omg... co to jest?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
MadziXX2

albo jednak jak się przyjrzeć...

ocenił(a) serial na 7
MadziXX2

Genralnie na to pole trafia dużo seriali w tym okresie i nie jest to na tą chwilę nic potwierdzonego ale zagrożenie istnieje.

ocenił(a) serial na 10
reese

może serial sie rozkręci

MadziXX2

Nie ma co się sugerować tą tabelką. Ale nie rozumiem co znaczy Miami na dole? Że mają anulować. Owszem NY i Miami są w strefie zagrożenia, ale:
NY wygrywa w swoim paśmie i ma drugie miejsce co piątek wieczór kiedy jest emitowane
Miami jest w paśmie często z NFL (albo praktycznie w 99%) i Pan Am. Więc nie ma co panikować jak na razie, a ostatnie odcinki trzymają poziom więc raczej jest się z czego cieszyć.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
MadziXX2

Adaś ma rację, cały 7 sezon CSI NY stało w tej strefie zagrożonej, a i tak dostali kolejny sezon.

ocenił(a) serial na 10
livingstone

mnie sie wydaje że 8 sezon jest ostatni chyba że sie rozkręci...

ocenił(a) serial na 10
MadziXX2

ja gdzieś słyszałam że podobno w 8 sezonie będzie 17 odc. i jeszcze zrobić kilka odc. z 9 sezonu ale nie wiem czy to prawda...

MadziXX2

Powiedz mi gdzie, to powiem Ci czy to prawda :)

ocenił(a) serial na 10
adamo001

na jakimś forum ...

MadziXX2

No nie wiem, ale to zależy jakie było. Odcinków wstępnie mówi się o 18, ale jest szansa na więcej, jeśli będzie ok. Na razie jest ok, a na temat 9 sezonu mówi się tyle że producenci nie chcą kończyć na 8, bo mają pomysły na kolejny sezon.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

to super :)

MadziXX2

Nowe odcinki CSI NY mają być na wiosnę na AXN, tak mi napisano. Podobnie z Miami i LV.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

słyszałam że stella ma wrócić pod koniec 8 sezonu ale nie jestem pewna.. tak słyszałam XD

ocenił(a) serial na 4
MadziXX2

pewnie tylko gościnnie wolę tą nową Jo Stella była już zbyt drewniana aktorsko i szczerze przypominała już typową jędzę jeszcze ta jej fryzura bleee

ocenił(a) serial na 10
piekielny84

jednak brakuje mi Stelli... do Jo na początku miałam wąty. Jednak z czasem się przyzwyczaiłam ...

MadziXX2

What?! A skąd takie wieści? Powiedz konkretnie skąd masz takie informacje.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

siostra mi powiedziała :D

ocenił(a) serial na 4
MadziXX2

Nie no pierwszorzędne źródło informacji

piekielny84

Jeśli by Stella wróciła to natychmiast bym o tym napisał. Na razie nie ma żadnych informacji na ten temat.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
MadziXX2

mam nadzieje ze Stella wróci :) jednak mi jej brakuje

klaudia52

Nie wróci, wspominała o tym jak odeszła po 6 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

skąd wiesz może wróci ;P

MadziXX2

Ponieważ, gdyby wróciła to by mówiono już o tym. A zakończono już zdjęcia do 8 sezonu.

MadziXX2

Podano oglądalność CSI NY jak na razie jest lepiej niż było w 7 sezonie. Jak na razie CSI NY ma 23 miejsce, przed Miami (22) i LV (13). NY ma na razie 11.34 mln więc źle nie jest. I jest chyba realna szansa na więcej niż 18 odcinków.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

uff.. może dobijemy sie do 9 sezonu :) oby

ocenił(a) serial na 4
MadziXX2

Oby nie było 9 sezonu serial się już nudzi mogli by go jakoś sensownie zakończyć

ocenił(a) serial na 10
piekielny84

Na pewno się jeszcze rozkręci :)

MadziXX2

Podano na razie nie oficjalnie że 8 sezon ma mieć 18 odcinków. Nie jest to ponowienie informacji, ponieważ wiadomość pojawiła się na talk.csifiles 2 dni temu. 8 sezon i tak jest o wieeeeele lepszy niż 7, który był katastrofą, poza 3 ostatnimi odcinkami sezonu. Obecnie wiadomo co będzie do 16 odcinka.

ocenił(a) serial na 10
MadziXX2

Są już informacje na temat finału 8 sezonu. No i trzeba przyznać wszystko (przypuszczalnie) zależy od tego czy będzie 9 sezon.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

Spoiler podaje, że Mac ma się znaleźć w aptece, gdzie ktoś do niego zacznie strzelać. Taylor trafi do szpitala w stanie, najwyraźniej w bardzo poważnym lub krytycznym. Wszyscy są bardzo zdenerwowani. Jo nawet wpada w panikę, Flack ją uspokaja. Jadą do szpitala. Wszyscy są poważnie zdeterminowani, żeby znaleźć sprawcę. Nieprzytomny Mac ma wizje/halucynacje, w których widzi Claire oraz swoich przyjaciół. Głównym wątkiem odcinka ma być stan, w jakim znalazł się Mac. Wszyscy członkowie będą brać udział w śledztwie i martwić się o szefa. Osoba pisząca spoiler nie wie, czy Mac ostatecznie umrze, czy nie.

myślicie że przeżyje??

MadziXX2

A jednak dorwałaś ten spoiler. Ja nie chciałem nic zdradzać. Myślę że albo zrobią dwie wersje bo dopiero się okaże po 17 odcinku, ale będą czekać na decyzję od CBS. Finał jest zaplanowany chyba na 18 maja.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

heh ma się te strony XD

ocenił(a) serial na 10
MadziXX2

No wkrótce trzeba będzie trzeba się pożegnać (acta). ;(