PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52144
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

Zastanawiam się czy jest szansa że CSI dostanie nowy sezon, czy jednak dostanie cancela.
Podobno CBS chce poszerzyć swój blok komediowy do dwóch dni, więc chyba zabraknie miejsca w ramówce. A na piątek przesuną jakiś inny serial.

arcmarek

Mnie się wydaje, że szanse są, bo każdy serial, który dano na piątek poza CSI NY miał oglądalność 1.0 lub niższą w najważniejszej grupie wiekowej. A CSI NY najniżej miał chyba 1.2. Ale czy to przekona CBS by NY dalej wspomagał Blue Bloods... Nie wiem...

arcmarek

Serial został oficjalnie anulowany [*].

ari92

Zobaczymy jak bd z ramówką i oglądalnością, ale myślę, że CBS popełniło błąd, zresztą jak pokazała ramówka nie pierwszy.

adamo001

Więc CSI:LV, Mentalista albo hawaje pewnie zostaną zrzucone na piątek.

arcmarek

Na piątek najprędzej widzę Hawaii za poniedziałkową tragedię. Bo dla mnie to jest śmieszna oglądalność. Mentalista też wcale nie jest mocny. LV sobie radzi w środy i wygrywa w paśmie.

adamo001

Chyba że coś z nowości. Ogólnie to może i dobrze że zcancelowali NY. Nudne i naciągane się robiło strasznie.

arcmarek

Moim zdaniem powinni to zrobić po 8 sezonie, gdy finał był typowo na zamknięcie i 11 Miami powinni zrobić jako finałowy, bo wątki zostawili pootwierane. No, ale tego już nic nie zmieni.

adamo001

Jednak Hawaje strącili na piątek. Ależ zapchana ramówka, nie dziwota że wywalili NY.
Nawet NCIS:Red nie zamówili. A gliniarz z beverly hills nawet nie dostał zgody na sezon.

arcmarek

Myślę, że CBS pożałuje swoich decyzji, po raz kolejny tak jak było to rok temu- wepchanie Mentalisty na niedzielę i zamówienie Made In Yersey było nieporozumieniem.