PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52157
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

Genialny, genialny :D

ocenił(a) serial na 7
Happy93

Zgadzam się jeden z najciekawszych odcinków jakie widziałem z tą różnicą ze oglądałem na AXN poza tym super, trochę zajeżdżało piłą
' ale była pozytywna inspiracja:D.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

W którym odcinku gościnnie grał Ian Anthony Dale? Będę wdzięczna;)

ocenił(a) serial na 7
s_mazanek

Cholera... Jedyny odcinek jaki przegapiłem od września i trafił się najlepszy? Niech to szlag trafi ^^

ocenił(a) serial na 7
Arkadiuszk44

Obejrzałem przed chwilą ten odcinek i rzeczywiście był niezły, ale bez przesady. Tylko czemu zajeżdżało piłą?

ocenił(a) serial na 7
Arkadiuszk44

No ''Piła'' to taka seria horrorów o psycholu który zamyka nieznanych sobie ludzi w jakimś budynku a następnie każe im przedrzeć się przez serię pułapek jeśli chcą przeżyć, tan facet w tym odcinku kombinował podobnie(nie żyjący rzecz jasna)....

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

^^ ściągnąłem odcinek specjalnie z internetu i był o czymś zupełnie innym. Widocznie pomyliłem odcinki. Który odcinek szóstej serii dokładnie leciał w poprzedni czwartek?

ocenił(a) serial na 8
Arkadiuszk44

6x10 odcinek pt "Death house"

ocenił(a) serial na 7
telimena79

:) Wszystko jasne. Obejrzałem odcinek, który poleci w ten czwartek zamiast tego, który leciał w poprzedni. Po prosu zerknąłem widać na nową gazetę zamiast na starą ^^. Jutro podzielę się wrażeniami z tego odcinka.

ocenił(a) serial na 7
Arkadiuszk44

Obejrzałem ten odcinek i rzeczywiście wyróżniał się na tle innych, ale rewelacyjny nie był. Do klimatu piły brakowało mu dużo. Zastanawia mnie sposób w jaki wpadały w pułapki przypadkowe osoby, po tylu latach. Mac musiał się sporo napocić by dostać się do pozostałych pułapek, a zaznaczam, że on ich szukał, natomiast w jaki sposób wlazł do środka i po jaką cholerę gość, który dzwonił na policję? Jedyną pułapką, która mogła go zaskoczyć była ta z układanką.

ocenił(a) serial na 7
Arkadiuszk44

Ten gość był bodaj sprzedawcą nieruchomości a wlazł by ocenić wartości tego apartamentu przed innymi i to czy warto się starać na przetargu o ten apartament taka walka z konkurencją w USA:D.