PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52133
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

Kogo najbardziej lubicie??

użytkownik usunięty

Ja...Dannego Messera...ale lubie także tego aktora...Carmine Giovinanzzo...hmmm...już wcześniej...go oglądałam w innych filmach...a w tym..podoba mi sie jeszcze bardziej :P:P pozdrawiam

użytkownik usunięty

a ja nie wiem.... widziałam gary'ego sinise'a w kilku filmach (tj. zielona mila, apollo 13 czy forrest gump no i oczywiście CSI:D:D:D) ale no nie wiem naprawdę ale danny też ok:D pozatym to jeszcze jest stella i lindsay a cała reszta jakoś mi nie przypadła:d

ocenił(a) serial na 7

z bohaterów to zdecydwoanie Mac'a i Dannego :) bardzo lubie też tych aktorów (Sinise i Giovinazzo ) kiedyś nie przedpadałam za Stellą teraz ja nawet lubię .

ocenił(a) serial na 9

najbardziej lindsay monroe .

ocenił(a) serial na 8
reaper

najlepsza jest para glownych bohaterow, bardzo przekonujaco i profesjonalnie rozwiazuja zagadki kryminalne.

ocenił(a) serial na 10

ja najbardziej Lindsay i Danny

ocenił(a) serial na 9
Martje

ja uwielbiam danniego i lindsay lubie też mac'a

renatadymek

Jak tak samo Carmine Giovinazzo, anna belknap , gary sinise, Eddie Cahill i oczywiscie cala reszte

ocenił(a) serial na 10

A ja najbardziej lubię też Dannego, ale też Dona Flacka :P

ocenił(a) serial na 8
Gosia_14

Ja najbardziej lubię Maca, ale wszyscy są fajni.

ocenił(a) serial na 8

Carmine Giovinazzo takze po prostu uwielbiam...w ogole aktorzy CSI/Ny sa da best!

zgadzam się z Eljot(em)79 :) dla mnie najlepszy jest gary Sines :) pozdrawiam :*

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam sie z Black_Pearl Carmine Giovinazzo jest coool:):) i w CSI gra super:) pozdrawiam wszystkich:P

Ja najbardziej lubie Carmine Giovinazzo. I jeszcze tą aktorke,co zwykle jest jego partnerka,te mloda ,tylko zapomnialam jak sie nazywa;)
W ogole lubie ten serial, bardzo mi sie podoba :)

Damorka

ona nazywa sie anna belknap czyli Lindsay

ocenił(a) serial na 10

MAC I STELLA Są NAJLEPSI!!! tylko peyton mnie wkurza... a reszte też lubię!!!

ocenił(a) serial na 10

mnie raczej nikt nie wkurza:) lubie wszystkich:) pozdrowionka

ocenił(a) serial na 10

Ja najbardziej lubie Mac'a Taylor'a, pewnie dlatego, że jestem fanką Gary'ego Sinisa. Nikt mnie zbytnio nie wkurza;)

ocenił(a) serial na 10
seth_george

ja lubie Mac'a ale najbardziej Danny'ego<nie wiem czemu ale z twarzy jest sympatyczny no i te okularki;)>

ignis_2

Mac i Stella... Powinni byc razem:p i jeszcze Aiden:P

ocenił(a) serial na 10

ja w ogóle zaczęłam oglądać ten serial ze względu na Gary'ego, no ale teraz lubię wszystkich;)

Ajcia

ja najbardziej lubie stelle, ale wg mnie to najlepsze i tak sa i beda csi las vegas.....

użytkownik usunięty

Ja uwielbiam Maca Taylora oraz Dona Flack

ocenił(a) serial na 10

Hmmm.... ja tam ludzi po wyglądzie nie oceniam, to mówię od razu, żeby nie było. A CSI oglądam od niedawna, więc dużo wam nie powiem...
Mi z charakteru narazie najbardziej spodobał się Danny, mimo wszystko... No i też lubię Lindsay.

ocenił(a) serial na 8
ArienneMD

Stella i Don to moje ulubione postacie w NY.

ocenił(a) serial na 10
Sonny_Crockett

Danny jest po prostu boski i nie ma tematu:) Jego błękitne oczka mówią same za siebie. Gdybym spotkała Carmine gdzieś na ulicy to bym sie na niego rzuciła. Nie obchodzi mnie czy by mnie potem zamknęli za napaść czy nie:)
A w CSI jesgo charakter jest niesamowity. Świetnie dostosowuje się do roli bad boya (choć słodkiego):P

ocenił(a) serial na 7
joasia1492

Temat stary, ale część wypowiedzi mnie tak ubawiła, że postanowiłam się wypowiedzieć.

CSI: NY lubię bardzo, wałkuję 7 sezon na zmianę z 3 sezonem LV i w moim odczuciu LV jest bardziej naturalne i przede wszystkim mniej hi tech. ;) Co do postaci - lubię wszystkie, może poza Stellą (sukowatą) Bonaserą.

Przy okazji chciałam się ustosunkować do stwierdzenia, że Danny jest (słodkim) bad boy'em. Bad boy'em w sezonie 7 jest Flack - Danny robi tutaj za dobrego kolegę. Coś w stylu duetów dobry glina, zły glina. Widać to dobrze na przesłuchaniach, które razem prowadzą, ale tez "in the field". Przykład: sezon 7, odcinek 12 ("Holding cell") Danny i Don próbują zatrzymać dilera, który zrobił sobie z dziewczyny żywą tarczę. Flack celuje w niego, a Danny nawija jaki to czeka go (dilera) krwawy koniec, gdy kolega się zdenerwuje.

Monroe, Messer, Flack, Taylor....

Danny i Lindsay, Jess i Don, Mac i Peyton, moje 3 ulubione pary :D
Osobno lubię Adama <3 haha, Lindsay, Danny'ego, Dona, Angell i Peyton.

ocenił(a) serial na 8
youhaveamessage

Najlepsi są Flack i Hawkes. W sumie Danny'ego i Stelle też :)