PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=135248}
7,2 52 tys. ocen
7,2 10 1 52148
7,0 4 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku

piszcie ciąg dalszy tej historyjki:
Mac Taylor jedzie na miejsce zbrodni i nagle pod koła wpada mu...

użytkownik usunięty
audrey_

... chciałem podrzucić tych ciastek!! Mala Nocze kazali mi to zrobić bo grozili ze uśmiercą mojej jedynej małej żabce połudiowoafrykańskiej o imieniu speedball!- żalił się Co-Caine. -To miał być pretekst, by odyzskać kokainę o której Danny powiedział, że to jego mąka. To wina DANNY'EGO!
Danny...

użytkownik usunięty

próbował udać, że go nie ma i że nic na ten temat nie wie...
- W takim razie, aresztować Danny'ego!- Krzyknął Mac i zaczął wyciągać kajdanki...

ocenił(a) serial na 10

z kieszeni. i w tym momencie, wprawiona w odgryzanie rąk Lindsay rzuciła się z poświęceniem na Mac'a. Jednak nie zauważyła, że zza rogu wychodzi zdenerwowany..

użytkownik usunięty
klociek

Sheldon! Odkąd Lindsay odgryzła mu ręce przeszedł na ciemną stronę mocy i pomaga Macowi i porucznikowi Co-Caine! Lindsay...

ocenił(a) serial na 10

odskoczyła przestraszona od Maca. w jej głowie pojawiło się tysiące myśli, a większość z nich dotyczyła drogi ucieczki. Sheldon nie tracił jednak czasu na namysły i..

ocenił(a) serial na 10
klociek

zagrodził jej drogę swoim mieczem świetlnym. jednak, że nie umiał się nim zby dobrze posługiwać, uszkodził nieopodal stojącego

użytkownik usunięty
st__monika

porucznika Co-Caine'a, a dokładniej tylko jego przeciwsłoneczne okulary. ponieważ była to jego najlepsza para bardzo się zezłościł i wyciągną własny miecz...

użytkownik usunięty

i zaczęła się walka! Sheldon wskoczył na stół autopsyjny i użył mocy by poddusić co-caine'a. Ale ten nie dał za wygraną i..

ocenił(a) serial na 10

i potraktował Sheldona kopniakiem z półobrotu, którego się nauczył od pewnego kowboja. tym czasem Mac...

ocenił(a) serial na 10
st__monika

korzystając z sytuacji zwinął worek z zawartością drogą porucznikowi Co-caine leżący koło drzwi. jednak w tym momencie do akcji włączył się Danny, któremu zawartość worka też nie była obojętna, ponieważ..