PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488486}

Castle

2009 - 2016
7,6 27 tys. ocen
7,6 10 1 27321
6,7 6 krytyków
Castle
powrót do forum serialu Castle

Witam wszystkich. Na niektórych forach o serialach ten pomysł zdał egzamin. Propozycja moja jest taka, żeby nie "zaśmiecać forum" tematami typu odcinek 01x05 .... kolejny temat 01x01 to, żebyśmy wszyscy tu pisali co sądzimy o danym odcinku. Wszystko będzie pod ręką:D Może uda się mi skupić „oglądaczy” i Wasze opinie w tym temacie:D

użytkownik usunięty
addy_

Ze sztuczną głową było niezłe, ale mnie najbardziej rozwalił jednak mafioso. Castle ze*rał się ze strachu (co było normalne w tej sytuacji), ale było to "freaking hilarious" :D. Ogólnie odciek zdecydowanie na plus i również mam nadzieję na kolejny sezon.
Co do tych 3 lat bezowocnej pracy, cóż Beckett byłą wtedy żółtodziobem, a do tego sprawdzała wszystko na własną rękę i patrzyła nie tam gdzie trzeba. Castle skorzystał ze znajomości najlepszego patologa więc nie dziwot, że znalazł coś co umknęło innym, którzy robili rozeznanie na odwal się.

1x10

jak ja nie cierpię jak oni to robią ;P Urywać w takim momencie i to jeszcze nie wiadomo czy będzie kolejny sezon. Chociaż ja obstawiam że będzie :D

"Atak" mafiosa boski :D

Odcinek momentami taki sobie, ale ogólnie na plus.

Przydałoby się oddzielne forum o tym serialu...

ocenił(a) serial na 6
addy_

nie w jedno popołudnie...to, ze jest to 1 odcinek nie oznacza, że jedno popołudnie:D Weźmy pod uwagę fakt, ze nawet w stanach nikt nie zaprasza nikogo na bal maturalny dzień przed imprezą:D Mieliśmy zaproszenie, mieliśmy kupno sukienki, mieliśmy sam bal i powrót z imprezy:D był ranek, przy którym pani detektyw siedziała próbując rozwiązać sprawę....także nie sadzę, żeby wszystko działo się przez 48 godzin. Po za tym zatrudnił najlepszego patologa w mieście to tak jak np z kucharzem najlepszy kucharz zrobi Ci wytworna kolacje....z najbardziej fikuśnymi ozdobami w 30 min a zwykli kucharze będą do tego potrzebować cały dzień;/ głupi przykład ale tak jest...najlepszy zobaczy coś od razu a inny będzie musiał do tego samego wniosku bardzo długo dochodzić a często nawet nie dochodzą...bo przeoczyli coś. Scena ze ścięta głową rewelacja:D

ocenił(a) serial na 8
LaraNotsil

1x08
Zero zaskoczenia w tym serialu. Syn kapitana grał chłopaka w 'The mentalist' ;)

użytkownik usunięty
JARA

No i co w związku z tym? Co chwilę widzę te same twarze w serialach. W Mentaliście występowała np. żona Castle'a. W Life (który powstał wcześniej niż Mentalista) też było pełno aktorów, którzy występowali obok Jane. Takim aktorem jest chociażby Patrick Fabian, bardzo często biorą go do różnych seriali (Bones, Life, Burn Notice, Pushing Daisies, Veronica Mars, etc.) czy Richard Schimmelpfenneg.

Jak tak ci się nie podoba Castle (który IMO jest znacznie ciekawszy niż Mentalista) to spróbuj Life (Powrót do życia), kóry przebija wszystkie seriale kryminalne jakie dotąd widziałem (a widziałem sporo).
http://www.filmweb.pl/f432554/Powr%C3%B3t+do+%C5%BCycia,2007

ocenił(a) serial na 8

Castle oglądam w przerwie między emisjami innych seriali ;) Life oglądałam, szkoda że 3 sezonu nie będzie ;(