PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678038}

Cesarzowa Ki

Gi-hwang-hu
2013 - 2014
8,3 3,5 tys. ocen
8,3 10 1 3484
Cesarzowa Ki
powrót do forum serialu Cesarzowa Ki

Emisja w Polsce w TVP2 o 17:05 od 9 listopada od poniedziałku do piątku (powtórki o 12:40).

ocenił(a) serial na 8
Kandara

Ja też uwielbiam ścieżke dzwiękowa Chuno,więc mi sie podoba sciezka dzwiekowa w cesarzowej. ;)

maaarz

A w Wielkim Stuleciu jaka byla muzyka ?

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

Całkiem fajna :) W sumie to jeden z mocniejszych, jak nie najmocniejszy punkt tamtego serialu. :P

Kandara

Nigdy nie obejrze, zwyczajnie nie moge patrzec na brodatych mezczyzn.

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

Tak mi się zdaje, że broda ostatnio jest w modzie :P.

Kandara

Ale nie do pasa :)!

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

Nie widziałam żeby ktoś z obsady stulecia takową miał, aczkolwiek jeszcze trochę prze de mną, bo oglądam pociętą (a jakże) wersję TVP, no ale to telenowela, więc ciąć można. :P

Kandara

Moze ogladasz wersje exlusive bez brod :)

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

Taką specjalną, dla Polski. :) A w sumie... niektórym jednak z brodami lepiej. Oczywiście odpowiednio zadbanymi, a nie "na menela". Aczkolwiek... no właśnie niektórym. Bardzo niektórym.

Kandara

Ale w Stuleciu maja polmetrowe, oczywiscie w tej normalnej wersji :)

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

W tym miejscu chciałam dać lekki żarcik o wiadomo czym, ale po ostatnim wolę nie ryzykować i nie mówić nic o ich religii.

Kandara

Ze to bardzo wybuchowi ludzie, tak :)?

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

Oj za bardzo.

ocenił(a) serial na 9
durczog

Cesarzową oglądałam online a teraz robię sobie powtórkę w tv....i szlag mnie trafia że nie ma tych głównych piosenek,tak charakterystycznych dla dram.Chyba uznali że polakom to nie podejdzie a szkoda,bo ja bardzo dużo słucham na co dzień ost z dram i wszyscy mnie pytają o tą muzę..robi wrażenie.A co do pocięcia odcinków...to robił to jakiś idiota,,,ja rozumiem że skrócili odcinki,żeby wydłużyć ich ilość ale po kilku odcinkach przesuw jest tak duży że odc.kończy się w połowie albo wcześniej niż w oryginale.No i jak można było zabrać widzom (co jest mistrzostwem u koreańczyków) przyjemność obejrzenia zakończenia odcinka w takim miejscu że nie można dotrwać do następnego dnia z nerwów.Generalnie drama jest super ale myślę że więcej już nie można było sknocić :( Polecam jednak obejrzeć ją online.

agarchek

Online to tak jakbys nie obejrzala, tylko w najwyzszej jakosci drama zachwyca.

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

Tak,ale nie mam możliwości obejrzenia w najwyższej jakości bo tłumaczona jest tylko na dramaqueen a tvp2 też oglądam online :)Ale i tak jest cudowna :)

agarchek

A lubisz bande ksiecia :)?

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

Chodzi ci o Wang Yoo?Jeśli tak to jasne :) a w ogóle to jestem fanem tego małego Bang Shin Woo :)

agarchek

ale to eunuch

ocenił(a) serial na 9
Szybszy

Hahaha..no to co? i tak go lubię

ocenił(a) serial na 3
agarchek

Oglądam 19 dramę na dramaqueen a w polskiej TV chyba 21 odcinek leci teraz i mam wrażenie coś tu ktoś mocno pomylone bo u leci to co ja już oglądałam na drama we wcześniejszych odcinkach. Pocięli strasznie ten serial, mam nadzieję ze zakończenia nie zmienili. Muzykę zgadzam się też wycieli nie wiem dlaczego i kto wpadł na taki genialny pomysł.

ocenił(a) serial na 8
Iwona605

w tv jest więcej odcinków, bo są krótsze

Iwona605

Iwona daj spokoj, to bylo walkowane w momencie premiery ,epizody maja do 45 min, zatem drama jest wydluzona do 67 czesci. Wczorajszy 20 epizod w tv byl 15 epkiem oryginalnej wersji.

ocenił(a) serial na 3
Szybszy

do 67 częśći????
Rany