PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678038}

Cesarzowa Ki

Gi-hwang-hu
2013 - 2014
8,3 3,5 tys. ocen
8,3 10 1 3497
Cesarzowa Ki
powrót do forum serialu Cesarzowa Ki

Właśnie niedawno skończyłam oglądać tę dramę i zastanawiam się czy tylko mi się wydaje, czy Tal tal czuł coś do Nyang? Te wszystkie spojrzenia, w dodatku zawsze jej pomagał, chronił i ostrzegał przed niebezpieczeństwem.

Tina137

Nie wydaje Ci się. Gdzieś w necie znalazłam wzmiankę, że pierwotnie miał być wątek miłosny pomiędzy Tal Talem, a Nyang, ale z niego zrezygnowano. Poprowadzono to w tą stronę, że Tal Tal okazywał swoje uczucie do Nyang "tylko oczami". Nie mógł jej o tym powiedzieć ( w końcu była cesarzową), więc wszystko robił dla niej. Było to uczucie jednostronne Tal Tal do Nyang, ale gdyby scenarzyści się nie rozmyślili byłoby dwustronne.

ocenił(a) serial na 9
aline

No bez przesady... trzech (nawet czterech, jeśli liczyć synka regenta) przy jednej babie... chyba troszkę przedobrzyli. O.o

Kandara

No tak, ale oni jakoś najlepiej do siebie by pasowali w mojej skromnej ocenie :-) Ich relacja taka na jaką się zdecydowali też jest fajna, choć żal mi Tal Tala, może dlatego, że bardzo polubiłam jego postać i mu kibicowałam przez cały serial.