PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678038}

Cesarzowa Ki

Gi-hwang-hu
2013 - 2014
8,3 3,5 tys. ocen
8,3 10 1 3494
Cesarzowa Ki
powrót do forum serialu Cesarzowa Ki

Wspanialy

ocenił(a) serial na 8

Tak juz kilka godzin zastanawiam sie co napisac ...widziala juz wiele ale tak ukazanej milosci - nigdzie...milosci w roznych formach miedzy mezczyzna a kobieta,milosc do dziecka,kraju wladzy,pieniadza..milosc glownych bohaterow jak czysta i piekna by ja pokazac na ekranie nie potrzeba scen lozkowych,nadmiaru pocalunkow ...wspanial gra aktorow a muzyka zapiera dech w piersiach....

ocenił(a) serial na 9
joanna760505

Witaj masz rację film był wspaniały ale jest wiele innych i pow szczerze jeszcze lepszych filmów np.Kings Daughter Su Baek Hyang, Scholar Who Walks The Night itp pow szczerze mam bzika na punkcie koreańskich filmów obecnie uczę się koreańskiego więc może też załapiesz bakcyla z takimi filmami Pozdrawiam Ewa

ocenił(a) serial na 8
klaudia1995_filmweb

Witam!Ja na razie dochodze po cesarzowej...:-)

ocenił(a) serial na 9
joanna760505

Witaj cóż to fakt najlepiej odpocząć o ja jestem obecnie w szpitalu więc od grudnia nic innego nie mam do roboty jak oglądać koreańskie dramy,mam bezpośredni dostęp do szpitalnego internetu .Z nudów to nawet koreańskiego się zaczęłam uczyć .Więc na razie Pozdrawiam bo skończyłam własnie oglądać film na którym 2 ostatnie odcinki przepłakałam jak bóbr....Jak byś chciała ot odezwij się kiedyś podam strony gdzie można zobaczyć super filmy i dramy z napisami. Ewa

ocenił(a) serial na 8
klaudia1995_filmweb

Witam chętnie zobaczę te dramaty koreańskie możesz podać mi strony.Ja mieszkam na emigracj już 10 lat w Szkocji .pozdrawiam szybkiego powrotu do zdrowia

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
klaudia1995_filmweb

Dziekuje serdecznie...dobrej nocy..:-)