PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678038}

Cesarzowa Ki

Gi-hwang-hu
2013 - 2014
8,3 3,5 tys. ocen
8,3 10 1 3496
Cesarzowa Ki
powrót do forum serialu Cesarzowa Ki

witam chciałam się dowiedzieć ile jest odcinków z tego co czytałam to 68??
druga sprawa czytałam wypowiedzi i zakończeniu serialu że zakończenie się nie podobało - proszę napiszcie jak kończy się serial i trzecie czy coś będzie między cesarzową ki a tal talem?? aha i czy ona naprawdę pokocha cesarza??

Magkoz7

Na pewno chcesz znać zakończenie serialu ? Jeżeli nie to dalej nie czytaj!!
SPOILER

Odcinków oryginalnych jest 51, naszych więcej.

-Serial kończy się po azjatycku, czyli krwawą jatką.
Przeżywają tylko: Cesarzowa KI wraz z synem, kilku eunuchów i Tal-Tal, który obejmuje stanowisko regenta a jakiś czas później, ginie w polu, podczas prowadzonej wojny. Do końca wspomaga cesarzową, ale nigdy nic bliższego go z nią nie łączy.

- co do uczuć łączących Nian z cesarzem , do końca nie wiadomo. Co prawda umierającemu cesarzowi mówi,że go kocha, ale czy tak naprawdę była to miłość, czy tylko litość w obliczu śmierci ? Tu już decydują widzowie.

conrada

witam serdecznie bardzo dziękuję za odpowiedź a czy mogę się jeszcze dowiedzieć jak Ki dowie się że ten chłopak to jej syn i czy cesarz też się o tym dowie i jak zareaguje i czy do końca serialu tak ją będzie kochał dziękuję i pozdrawiam

Magkoz7

Jak wiesz mały Piol( Gwiazdeczka), synek Nian miał na stopie znamię. Po tym znamieniu rozpozna go matka. Wyjdzie na jaw nieprawe pochodzenie Mach-y,
Świadek opowie o okolicznościach podpalenia świątyni mniszek i miejscu znalezienia dziecka.Ostatecznie przyparta do muru starsza dama dworu cesarzowej Tanashiri, przyzna się do podmiany chłopca.
Nian choć rozpozna syna , nie ujawni jego pochodzenia. Cesarz w końcu dowie się kim są rodzice małego Machy. Umierając powie mu o tym Ki-Se Dang (starszy syn Kanclerza). Cesarz nie przyzna się Nian, że zna jej tajemnicę , ale nie omieszka zemścić się srodze na Wang-You.
Czy cesarz do końca kochał swoją Nian ? ..... Nie wiem....mam wątpliwości, czy to była prawdziwa miłość .
Dla mnie prawdziwą miłością darzył Nian, król Wang-You.

conrada

Witam dziekuje najlepsze forum na jakim bylam dobrej nocy