przykre jest, ze wiekszosc ludzi mysli o filmach czy serialach tego typu,ze sa dla idiotow...moim zdaniem wlasnie idioci snuja takie opinie nie rozumiejac o co w tym tak naprawde chodzi,a chodzi o pokazanie w sposob przesmiewczy naszej poj....nej ludzkiej rzeczywistosci.wole to niz filmy,w ktorych autorzy na sile chca mi wmowic ze mozliwe jest zabicie 10000 wrogow kopniakami z pol obrotu albo jakimis super gadzetami.
CHLOPAKI Z BARAKÓW !!!!
dokladnie tak - a sposob w jaki to jest krecone dodaje uroku. ja obejrzalem juz wszystkie serie po 2 razy i smieje sie za kazdym razem rewela jak dla mnie... a chloaki wypuscili nowy serial juz wyszlo kilka odcinkow - Drunk and On Drugs Happy Fun Time Hour - brzmi niezle :)
Zgadzam się w 100% serial najlepszy jaki dp tej pory widziałąam, co odcinek bite 20 minut śmiechu. Zakrzywienie rzeczywistości i w ogóle pomysł serialu niesamowite! Zobacznie "sprzedawców" w podobnym klimacie! Pozdrawiam!
uwielbiam ten serial! Nie każdy widz go zrozumie. Każdy odcinek jest przezabawny ale jak ktoś chce porozmyślać o życiu to też znajdzie w nim coś dla siebie. Serial pokazuje problemy tzw. marginesu społecznego ale z przymrożeniem oka co bardzo mi się podoba:) Każdy odcinek to ubaw po pachy!