Witam, czy ktoś może zna serial o podobnej "tematyce" jak TPB ???
Wiem, że ten serial jest jedyny w swoim rodzaju ale sądzę, że powinien się znależć jakiś chociaż trochę podony serial. Byłbym wdzięczny za propozycje.
"Reno 911" chcialbym obejzec ale nie ma polskich napisow, "Biuro" zaczalem ogladac ale jakos nie zabardzo spodobalo mi sie (moze kiedy do nigo powrócę) a co do "Mam na imie Earl" to sprawdze, moze byc to ciekawy serial. Dziekuje Wam za obecne propozycje i jesli ktos ma jeszcze jakies inne to rowniez niech napisze.
masz Reno911 na "chomukuj" http://www.wyszukiwarka-chomikuj.xaa.pl/wyniki.php?cx=015400535130043830956%3Apd 9jb3byyrg&cof=FORID%3A9&ie=ISO-8859-2&q=reno%20911%20lektor%20&sa=Szukaj&siteurl =127.0.0.1%2FWCH%2F#922
tylko trzeba sobie założyć konto
Aaa bo Tobie rozchodziło się o film ( ciekawy, oglądałem), a ja pisałem o serialu ;)
film jest na podstawie serialu właśnie. Myślałam że w tym linku są też odnośniki do serialu. W każdym razie, na chomikach jest serial, lepszy niż film moim zdaniem, bo są te wstawki kiedy gadają do kamery jak w chłopakach z baraku
z tym "mam na imie earl", to chyba was posralo... ja mam 2 ulubione seriale tego typu TPB i Peep Show - polecam, bo rozpierdala ;) Miejscami bardziej od chlopakow z barakow. Kiedys puszczali na comedy central, ale ta stacja zeszla na psy, juz nawet policjantow z reno nie ma, przestane to wkrotce ogladac, bo sam shit dla malolatow teraz leci