Widzieliście już promo odcinka 1x12 http://www.youtube.com/watch?v=gLRVWt4gyMo i mamy kolejny crossover z Chicago fire, odcinek zapowiada się bardzo ciekawie i emocjonująco szkoda ze dopiero będzie 30 kwietnia
Uuuu Rafferty powróciła ! Ciekawie się zapowiada, nie wiem jak wytrzymam tyle dni ;/
Jestem bardzo ciekawa tego odcinka. Trochę szkoda że tak długo trzeba czekać, ale z drugiej strony przynajmniej zdążę nadrobić zaległe odcinki CF i będę już na bieżąco ;)
ja też jestem ciekawa , napewno bedzie ciekawy odcinek. No trzeba trochę poczekać, ja to już jestem na bieżąco ze wszystkim odcinkami i nie mam co oglądać juz;/
Ha rozumiem ;] Też do niedawna oglądałam powtórki CF w TV, ale teraz nie mam na to czasu. Tyle seriali do nadrobienia. No i od niedawna CPD jakoś bardziej przykuwa moją uwagę troszkę bardziej ;]
no ja się staram być z innymi serialami na bieżąco:) za dużo ich nie oglądam wiec jakoś daję rade:) no u mnie dokładnie to samo, CPD wolę jakoś bardziej, właściwie od 1 odcinka bardziej mnie wciągnął, co nie zmienia faktu ze CF tez lubie tylko trochę mniej
Ha, ja mam dokładnie tak samo - od początku uwielbiałam Chicago Fire, ale Chicago PD po prostu wymiata! W tej chwili na ten serial czekam najbardziej. Do 30 kwietnia jeszcze trochę czasu, ale za to będziemy mieli 2 odcinki dzień po dniu. Jestem pewna, że warto na nie poczekać :)
Może wynika to też z faktu, że CF nam się już troszkę znudziło, skoro minęły prawie dwa sezony. A tu nagle takie CPD, które niby jest podobne, ale zupełnie inne od strażaków. Bardziej dynamiczne i mroczniejsze. Nie mamy wzorowych i idealistycznych postaci, a lekko 'brudnych' gliniarzy, którzy są nam bardziej bliscy, po prostu ludzcy. Ale to nie zmienia faktu, że oba seriale uwielbiam i czekam na nie z niecierpliwością. :) A dwa odcinki dzień po dniu to już całkowicie wielka gratka dla fanów.