Skoro serial powrócił na antenę przydałby się nowy temat odnośnie spoilerów. Poprzedni jest już zapchany,a tutaj możemy wstawiać coś co znajdziemy o bliskich już nam odcinkach :)
tutaj są zdjęcia z 3x02
http://linsteadfans.org/photos/thumbnails.php?album=484
Cóż, Jay wygląda bardzo zdrowo xd
Dla ciekawskich tutaj jest 5 minutowy filmik z wypowiedzą Erin i Jay'a (Johnatana) haha o tym jak kręcili ten odcinek.
Nawet nie wiedziałem jak kręci się tego typu sceny walki,wygląda super.
https://www.youtube.com/watch?v=spntiRTZpAA
Opis odcinka 2
THE DEATH OF AN EIGHT-YEAR-OLD BOY SETS OFF AN INVESTIGATION FULL OF UNLIKELY TWISTS AND TURNS. While pursuing a gangbanger, Burgess (Marina Squerciati) and Roman (Brian Geraghty) come across the body of an eight-year-old boy who was reported missing. Intelligence launches an investigation to find the killer and Antonio (Jon Seda) and Lindsay (Sophia Bush) question a prime suspect. Meanwhile, Burgess confides in Ruzek (Patrick John Flueger) about Roman’s suspicious behavior and Bunny (guest star Markie Post) heads to the Ivory Tower with a statement that could be detrimental to Voight’s (Jason Beghe) career.
Opis odcinka 3
A MEMBER OF THE TEAM IS HELD HOSTAGE BY A MAN DESPERATE TO FIND HIS MISSING DAUGHTER. While Platt (Amy Morton) tries to manage a chaotic desk area, a man struggling to get her attention takes a drastic action and demands that the unit find his missing daughter. At the same time, Commander Fischer (guest star Kevin J. O’Connor) informs Voight (Jason Beghe) that Bunny (guest star Markie Post) is bringing up new accusations on a case from his past. Lindsay (Sophia Bush) urges her mother to fix the situation. Meanwhile, Antonio (Jon Seda) is shocked to learn a secret Olinksy (Elias Koteas) has been keeping.
Opis odcinka 4
VOIGHT AND OLINSKY MUST REVISIT THEIR PAST IN ORDER TO STOP AN EX-CON TARGETING COPS FOR REVENGE. After surviving a hit against him, Voight (Jason Beghe) is convinced the culprit is a criminal he and Olinksy (Elias Koteas) once put away and is determined to catch him before he injures anyone else. At District, Atwater (LaRoyce Hawkins) accidentally spills information about Ruzek’s (Patrick John Flueger) past which unsettles Burgess (Marina Squerciati) and Platt (Amy Morton) assigns Burgess and Roman (Brian Geraghty) a high society dognapping case.
Nowy Sneak Peek 3x02
http://www.spoilertv.com/2015/10/chicago-pd-episode-302-natural-born_2.html
Erin,wszędzie Erin... jestem załamana :D
Jak myślicie kto będzie tym zakładnikiem z jednostki o którym mowa w 3 odcinku?
Jay faktycznie jak nowo narodzony... Mam wrażenie, że ich czas nie obejmuje. Żeby nie miał chociaż siniaków?? To musiałoby być kilka miesięcy później a na pewno będzie się to działo mniej więcej z dnia nadzień skoro Erin z mamusią będzie zrywać.
No też mam takie wrażenie :D im jak ją postrzelili miała chociaż jakieś zadrapanie na szyi i siedziała za biurkiem tak samo Antonio.
I właśnie, może to tak że niby jest kilka tyg. później, ale Erin będzie dopiero z mamuńką rozmawiać więc nie pasuje. Wydaje mi się że po prostu twórcy zapomnieli o tych dwóch połączeniach czasowych....
Powinien mieć siniaki,cokolwiek, nie wspomnę że tors miał w lekkiej rozsypce :D
Szkoda mi że utną tak szybko ten temat,przejść z torturami do porządku dziennego to chyba nawet nie dla Jaya ale dla reszty drużyny byłoby coś,ale tak to jest w tym serialu że wątki często zostają zakończona niż dojdą do końca tak naprawdę.
No ale ta zakrzywiona linia czasowa to niezła wpadła ze str. twórców
http://www.spoilertv.com/2015/10/chicago-pd-episode-302-natural-born_2.html
Kolejne dwa sneak peeki z 3x02
Czy mi się wydaje czy nasz kochany Mouse dostał własne biurko na górze zamiast siedzieć w tej piwniczance !?:D
2. Will Jay have any sort of PTSD from the kidnapping? > Nah, he saw worse in his previous job and he's one tough mother.
Wiedziałam że to utną, a to cholernicy no!
will Jay tell Erin about the convo he has with Voight about them? > Nope.
Any plans for a #DawsonSiblings scene soon? > You have to wait all the way until Chicago Fire 4x01.
Who's gonna be working with Dawson in arson? > A woman named Suzie and a man named Duffy. I love them.
http://www.etcanada.com/video/chicago+pd+season+three+set+visit/video.html?v=540 322883697#top+stories
http://www.spoilertv.com/2015/10/chicago-pd-episode-303-actual-physical_9.html
sneek
osz kurka to tam ostro się zapowiada sytuacja
Nie mogę się doczekać tego odcinka ze względu na Moustead xd
Ciekawe jak zachowa się Mouse,czy będzie próbował sam się uratować czy raczej czekać będzie?zdolności na pewno ma w końcu był żołnierzem,czyli ma takie samo przeszkolenie jak Jay.
Marina i Sophia właśnie na instagrama wrzuciły zdjęcie patrolowej ekipy..
W tym Linstead w mundurze patrolu? o.O
Co oni znowu wymyślili? :D
Co? Jak to w mundurze.. już lecę obczaić
o kurcze..faktycznie! Jay w mundurze, moje oczy nie chcą się oderwać od tego zdjęcia..taki policjant to może mnie zatrzymywać codziennie xd
A tak na poważnie,nie mam pojęcia może jakaś akcja pod przykrywką? bo ci innego, na naszywkach na kamizelce chyba wziąć pisze Intelligence section chyba że zle widzę :)
wiadomo że nikt Erin i Jaya nie zdegraduje do patrolowych,chyba że to może jakąś zabawa na planie że chcieli mieć zdj w mundurze? Nie mam pojęcia ale degradacja raczej moim zdaniem jest niemożliwa...
Może kara tak jak w przypadku Adama było :D
Mogłoby być zabawnie.
Dawno nie było tak śmiesznych scen między nimi.
Oglądam od nowa I serię i można było się pośmiać z tych ich odzywek do siebie.
A teraz albo obrażeni, pokłóceni albo zakochani...
Też o tym pomyślałam ale potem naszła mnie myśl że on dostał taką karę za to że nie szanował według Alvina pracy patrolowych,nie jestem sobie w stanie wyobrazić by Jay i Erin tak robili,ale możesz mieć rację:D
Też oglądałam od nowa dwa sezony,skończyłam jakieś 2 tyg temu :) odświeżenie pamięci było całkiem spoko i wyłapanie pewnych rzeczy.
Obrażonych to ich nie widziałam jeszcze przyznam szczerze ale owszem brakuje trochę humoru między nimi i innymi. też się trochę zmienili, z sezonu na sezon.
jednak Platt nadal trzyma poziom dowcipu xd no i dość zabawne było jak mieli szkolenie z paralizatorem,wtedy było nieco luźniej o.
Ale zdjęcie śmieszne,słyszałam ze w 3x15 Derek myśli czy nie napisać jak oni udają się do innego miasta,nie wiem czy chodzi o jakiś crossover że jadą znów do Nowego Jorku czy może o jakąś ich prywatną wycieczkę :)
oglądając S1 zauważ pewien schemat. Jay był zawieszony, Hank był zawieszony, Antonio, teraz znając opis 3x05-6 Ruzek zostanie zawieszony,zabawne że wszyscy po kolei co nie ?
A na tym zdjęciu co wstawił Jessie widać normalnie na plakietkach "Patrol"..
Dzisiaj jakiś sneek powinien być nowy. Zawsze w poniedziałki wrzucają więc czekam z niecierpliwością.
A co do zawieszeń no został Ruzek i jeszcze Voight :D Fakt, że by był aresztowany w I serii, ale to się nie liczy.
Bunny mu pewnie narobi bajzlu koło tyłka ale pewnie nie wyjdzie to poza ramy jednego odcinka...
Tak ogólnie wczoraj gdy oglądałam odcinek gdy Erin opowiadała Jeyowi o swojej przeszłości to wspomniała o matce narkomance i ojcu w więzieniu. Przez jedną mili sekundę przeszło mi przez myśl, że to ten Eddie do którego Voight się udało w 3x01..
No to jak pisze patrol to ja nie wiem xd
podejrzewam więc że to jakaś akcja będzie,nic mi do głowy nie przychodzi,zaintrygowało mnie to zdjęcie,przyznam :)
Też czekam,mam nadzieję że coś wrzucą,na ten odcinek czekam równie mocno co na 3x01 xd chyba czekam na niego bardziej niż na 3x05 z linsteadcouch ;d
racja. Alvin chyba tez nie był jeszcze zawieszony i Erin,ona odeszła i tak dalej ale jej nie odebrali odznaki, nawet Roman już przez to przeszedł.
Wiesz co,narobić bajzlu to narobi ale ja sądze że jej rola nie jest jeszcze skończona,podejrzewam że to bd trwać kilka odcinków bo zauważyłam że w ogóle ta sprawa Erin-Bunny-Hank to ciągnie się praktycznie od połowy drugiego sezonu i jest jakiś takim tasiemcem więc myślę że to więcej niż jeden odcinek zajmie,nawet jeżeli w kolejnym nie będzie centralnym punktem to pewnie to jakoś pociągną jeszcze.
Wkurza mnie ta kobieta niemiłosiernie... Erin raz na zawsze powinna jej pow by się odczepiła i już xd
Też o tym pomyślałam ale chyba nie..wiem jedynie że Ten Eddie to chronił Hanka jak ten siedział w więzieniu.
Kurcze nie dołuj mnie że Bunny zniknie a w zamian dostaniemy drugą gałąź Erin.... ale to nie jest niemożliwe tak w sumie...
przyznam że chciałabym zobaczyć jak ALvin mówi rodzince o jej nowym członku,myślisz że to też pominą?
No właśnie All jeszcze, tylko on z nim wszystkich najmniej toksyczny jest. Więc szanse na odebranie odznaki? To by mogło być coś :D
No no ja wiem, że on nadstawiał karku za Hanka. Tylko coś mi tu nie gra, że na razie taka cisza jest o jej ojcu. Niespodziewanie cicho :D Jeszcze mógłby się pojawić ojciec Jeya. Coś czuję, że mogą z niego zrobić też niezłe ziółko. Ojciec/ terrorysta - tak może mi się kojarzyć. Chociaż nic o nim nie było w filmie, ale myślę że fajne by było takie przeciwieństwo przystojniaka :D
No i myślę, że Alvin niedługo przedstawi "buntowniczkę z wyboru" rodzince. Mogę się założyć, że ją w końcu pod swój dach przygarnie i to będzie na zasadzie: "Cześć kochanie. To jest moja córka z jednorazowego skoku w bok od dzisiaj zamieszka z nami" :D
Alvin najmniej toksyczny? Hm no tu się nie zgadzam,w końcu razem z Hankiem chciał zabić Pulpo,a wcześniej tego Browninga ukatrupili, pewnie mają pełno trupów w szafie.Nie powiedziałabym że jest z nich najporządniejszy jeśli o to ci chodziło ? mogę oczywiście źle rozumieć :)
Jak dla mnie Jay jest..nie wiem jak to nazwać. On zawsze ma problem z robieniem czegoś złego o i w ogóle wydaje się taki prawy choć od S1 już trochę przestał stawiać się Hankowi. Szkoda bo mi tego brakuje,ale mieliśmy powtórkę w S2.
W sumie to Alvina nieco ostatnio zaniedbali,myślę że będzie miał swój odcinek razem z Hankiem w 3x04 :)
Możesz mieć rację, może hank utrzymuje z nim kontakt i dlatego Eddie go chronił w więzieniu,w sumie to by nawet pasowało! może tak nawet bd coś czuje że Eddie się jeszcze pojawi po jakims czasie.. swoją drogą ciekawe za co jej tata siedzi. mam nadzieję że kiedyś to wyjaśnią.
No podobno mamy poznać ojca Jaya w tym sezonie,tak na wakacjach Derek powiedział że istnieje duże prawdopodobieństwo o :) Zastanawiam się czemu Jay z nim nie rozmawia od dwóch lat.
W sumie to by było ciekawe, jay taki prawy, lojalny żołnierz i glina a ojciec zły,tylko że wtedy Jay musiałby go zamknąć chyba :D Ciekawe co z nim wymyślą,mam nadzieję że coś fajnego. Jay miał wtedy taki wyraz twarzy dziwny...no i Will rozmawia z tatą więc to chyba nie tak że był złym ojcem dla nich w dzieciństwie czy coś...sama nie wiem.
mam nadzieję! haha no jego żona na bank będzie zachwycona,ci chwile jakieś problemy ma z Alvinem :D pewnie to doprowadzi do kolejnego,ale liczę że to pokażą,tej dziewczyny, Michelle czy jak jej tam nie lubię już, jakaś taka niedobra się wydaje.
Ale w sumie niezły pomysł dla Ala.
hej,tak się zastanawiałam,skąd im się wział taki dziwny nic nie wnoszący pomysł że Al zawsze siedzi w tym krześle a każdy wiecznie mówie ,,Jak Alvin dojdzie,przyjdzie" o co z tym chodzi :D
Najmniej toksyczny w sensie, że najbardziej wyrozumiały. Właśnie oglądałam ten odcinek z Pulpo i jakby nie patrzeć to przyznał Jayowi rację, że nie ma Hank go topić.
I tak jak mówię zawsze pomaga i podchodzi do wszystkiego na spokojnie - nie przekreśla nikogo od razu.
A ojciec Jaya to bardziej nie jako terrorysta znęcający się fizycznie nad rodzina. Tylko też wojskowy który trzyma rygor. Dlatego być może Jay mu się postawił i z nim nie gada. Wiesz tym bardziej, że miał jakąś traumę na wojnie a jak to powszechnie wiadomo tatusiowie naśmiewają się z "delikatności' synusiów a do tego wstąpił do policji! Broń Cię Panie Boże mój syn gliną! :D No ale zobaczymy. Jeżeli wprowadzą ten wątek to się przekonamy. Z tym jego bratem to też dziwny wątek. Ciekawe czy dowiemy się czegoś więcej o jego ucieczce z NY i dziwnych znajomych w Chicago.
Też się zastanawiałam o co chodzi z Allem i jego siedzeniem za ścianą :D tym bardziej, że ma biurka z Jayem. To co on go nie widzi? :D Nie ogarniam tego :D
w którymś odcinku Hank mówi "jak przyjdzie Olinksy..." a wtedy Al wyjeżdża zza ściany zajadając się chyba bananem :) popatrzyli się na siebie, chwila ciszy, Hank w swoim stylu zamruczał i akcja rusza dalej:) tak pozbawione sensu że aż śmieszne
jeśli chodzi o wyrozumiałość to faktycznie alvin taki jest i zawsze ludziom pomaga. lubię go za to ;)) myślałam że chodzi ci o coś innego po prostu ;)
no mam nadzieje ze się dowiemy. możliwe bardzo. albo może jego ojciec był zły ze Jay poszedł na wojne a ich mama umierala czy coś. chociaż Jay na wojnie był wcześniej niż dwa lata temu... ciekawe co wymyśla. w końcu dwa lata do długi czas na nie rozmawianie ze swoim synem. a może jego tata to jakiś lekarz ważniak i jest zły ze jay tak jak will nie poszedł w rodzinne ślady. za cholerę nie mam żadnego podejrzenia o co może chodzić. ...Jay to taka taka dobra dusza.
wiesz tez mnie ciekawi ta historia ze Jay i Mouse byli razem w armii. wiemy ze Mouse kiepsko to zniósł a Jay wydajnie jak nienaruszony;dn nie wiem czemu ale wydaje mi się to dziwne. chciałabym zobaczyć może jakaś sprawę powiązana z armia czy coś. żeby jaya w końcu coś ruszylo skoro tortury nawet nie zdołały:d
eh pamiętam jak leciał s2 to był taki spoiler ze will ma w mieście dziewczynę wc ciąży ale tego nie zrobili wiec może zrezygnowali z tego pomysłu. ale nie wyjasnili tego kto i czemu go pobił. to tez się wydaje porzucone jakoś. i coś o Sudanie mówił. nie lubie jak tam wątki gubią; d
no! Ta spr z biurkiem dziwna jest jak hank mówił jak alvin dojdzie a się okazywało ze on już jest. Jay tak samo ; d pamiętam se w pierwszych odcinka chyba myślałam ze on sypia w tej szatni dlatego zawsze jest ; d nie wiem dlaczego xd dziwne napisać scenariusz z takim momentem który niby nic do serialu nie wnosi. może w tym jednak jest jakiś ukryty cel; kojsrE. a odcinek dalej lub wczesnuej bylo to samo. tak samo w s2.brakuje mi tego fajnego partnerstwa alvin i Adama wydawali się takimi. .chyba najbardziej przyjaciółmi wcześniej. teraz to nieco ochlonelo
ciekawe czy w tym sezonie tez ktoś umrze xd
Zawsze ktoś umiera :D
Może to będzie Bunny :D A Eirn z Hankiem zatańczą na jej grobie :D
nie bo Erin z nów pogrąży się w destrukcyjnej żałobie :d traci raz jednostki nie może odejść. poza tym jej ciągle ktoś umiera albo jest ofiarą pedofilów czy cos.dajmy jej odetchnąć choć chwile; d
wiadomo ze ci główni nie umrą. .chyba. ja bym obstawiala Mouse albo Roman. mam nadzieje ze Mouse nie umrze bo go szkoda. jest słodki; d
w sumie to nawet romana by mi było szkoda. wymieniłabym atwatera ale skoro jest świadkiem na ślubie kim i Adama to chyba go wyklucza ; d will jest w Chicago med to umrzeć nie może. skończyły mi się pomysły.
http://www.spoilertv.com/2015/10/chicago-pd-episode-303-actual-physical_9.html
Nowy sneak peek z 3x02 :)
Eee nie postarali się z tym sneekem, ale w sumie dobrze. Bo do I odcinka same najlepsze sceny pokazali.
Zapomniałaś jeszcze o Platt - ona też może być pod ostrzałem jeżeli chodzi o osoby które mogą zginąć :p
Zastanawiam się jakim cudem już mam obejrzany nowy odcinek Chicago Fire skoro dzisiaj maja premierę dopiero.
To jeden serial puszczają szybciej w necie? o.O
Prawda?
Ten nowy sneak peek to jest dokładnie to wszystko co w promo widać :D nic nowego w ogóle... no ale jutro rano już będzie docinek :)
Faktycznie zapomniałam o Platt,kurcze ale utrata Platt to poważny cios,kobieta ma tylu fanów :D
Raczej chyba by kogoś z głównych zabili chociaż nigdy nie wiadomo..albo dojdzie ktoś nowy i go szybko zabiją :D
Nie, nie sądze,pewnie wstawili wcześniej albo wyciekł,czasami tak jest,nieraz już to widziałam a jak leciała ostatnia seria Czasu Honoru w telewizji rok temu to zawsze był dzień czy dwa wcześniej niż premiera w tv :D
troche nieopłacalne ale cóż :D
Meanwhile, as a SWAT team prepares to storm the building, and Jay (Jesse Sofer) gets antsy over Platt’s fate, Voight (Jason Beghe) looks into the missing woman’s case, and doesn’t like what he finds.
Coś mi się wydaje że Mouse i Jay poradzą sobie z tą sytuacją sami xd
,,Executive producer Derek Haas said on Twitter there will be a Fire-P.D.-Med crossover in January. What can you say brings the shows together?
We're still working on that. It does bring all three shows together. The one personal piece of storytelling it unearths is Voight's backstory with his late wife. We've established that she died years prior to when he appeared on Fire, but not the circumstances of her death and what Voight has to deal with in terms of dealing with that memory. Also, it affects Lindsay because, as stated in the script, as much as her mom Bunny was unreliable, not there, problematic, Voight's wife was the perfect model for who she wanted to be as a woman. It really hits them both hard and it's a nice window into Voight's relationship with his late wife. That was so meaningful and profound that when she died, we don't establish him dating. He had the little flirtatious crosses with Mariska [Hargitay]'s character on SVU, but that was his one love, true love, only love. "
Zabijcie mnie,znów Erin?! Jak to możliwe że inni dostaje a jednoodcinkowe historie, a ta kobieta ma prawie cały sezon dla siebie, każdy crossover i każda historia praktycznie musi więc być jakoś z nią powiązania, jak nie w jeden to w inny sposób?!
To już zaczyna się robić przerażające. Bardzo fajnie że dostaniemy coś z przeszłości Voighta ale po co znów wrzucać tutaj Erin i jej emocjonalne problemy z powodu żony Hanka? Czy żadna historia nie może się obejść bez niej? Chociaż przez chwilę....
Skoro ją wychowywali to byłoby trudno ją pominąć... wychować dziecko z patologii które popada w okropne towarzystwo, lubuje się w cpaniu to chyba nie jest sielanka. Wiec na pewno łączyła cała trójkę jakaś więź. Siłą rzeczy jest częścią historii rodziny Voight'ów. Poza tym dlaczego twierdzisz, że ciągle w okół niej. Od kiedy ciągną się problemy chociażby Alla? Tez od pierwszej serii poczynając od mieszkania w garażu, przez córkę - światka zbrodni , grozenie żonie, na razie kończąc na jego "małej" wpadce. Nie wspominając o tym, że ciągle powracaja jego wybryki z Hankiem.
Tutaj jestem zmuszona zgodzić się z Alverstone92....
Owszem problemy Alla są od S1 ale na jego problemach nie jest skupiona taka ilość uwagi jak na Erin.
Nie mam nic przeciwko by Erin była wspomniała w tej nowej historii w nadchodzącym crossoverze bo faktycznie wychowywał ja Hank i Camile jego żona wiec trudno by było ją pominąć.
Nie mniej historia powinna być głownie skupiona na Hanku z jakimś tam zaznaczeniem Erin,a nie znów skupiona także,mocno na Erin. Albo mogliby dłużej odczekac.
w końcu dopiero mieliśmy Erin i jednostkę specjalną,wcześniej Erin i Charliego, potem Erin i jej brata, potem Erin i jej matkę, potem problemy przez śmierć Nadii ciągnące się już dobre 7 odcinków.
Mogliby troszeczku przystopować,nie mówię że mają o niej zapomnieć ale powinni skupić się też na problemach innych.
Co z Antonio na przykład albo Adamem ? Nawet jeśli mają jakieś tam sprawy to niestety nie dostajemy takiej ilości informacji o nich jak o Erin. Taka jest prawda i chyba nikt temu nie zaprzeczy?
Wspomnę jeszcze że problemy z matką ponownie sa wątkiem w S3 i nie jakimś pobocznym wspomnianym od czasu do czasu... więc mogliby nieco ją wyciszyć i dać odetchnąć widzom i samej Erin. Kolejna traumatyczna sprawa w jej życiu to moim skromnym zdaniem gruba przesada.
Odcinek który powinien być skupiony na Hanku głownie znów będzie zakłócony przez przybitą Erin która ma kłopoty i wszyscy bd jej pomagać, bo jakoś nie sądzę by było inaczej.
O ile to nie przerozi się w główny watek tego crossovera (mam na myśli Erin i jej reakcje jej problemy i przybicie bla bla bla ) nie mam nic przeciwko jej udziale w tej historii.
Chodzi o to że ona ma mnóstwo historii ale one następują w zbyt krótkich odstępach czasu, Gdyby to było rozłożone bardziej równomiernie,załże się że nikt nie miałby z tym problemu a niestety zaczynam widzieć że coraz więcej osób ma podobne zdanie... po prostu powoli serial zostaje stłamszony przez Erin.
I wcale nie mówię tego przez to że jej nie lubię bo ją uwielbiam naprawdę ale zaczyna być męczące ciągłe wywlekanie tego samego.
Inne postaci nawet jak co chwile coś mają to trwa to tak krótko i nikt o tym nawet nie pamięta po odcinku czy dwóch a historia Erin ciągnie się nie ma co ukrywać od połowy drugiego sezonu przez kilkanaście odcinków,teraz mamy sezon 3 a ona nadal trwa i nie widać końca wcale ) więc nic dziwnego że ludzie mają wrażenie że każda historia dotyczy Erin. nawet jeżeli wcale tak nie jest :)
o właśnie! nie chodzi o to że erin ma dużo historii tylko że one jedna po drugiej bez żadnych odstępów sa wywlekane i jej postać nas przytłacza.
o porwaniu Jaya nie było wspomniane słowem, o strzykawce Romana w 3x03 też pewnie już nikt nie wspomni. Czy mieliśmy tyle samo poznać jak czuje się Antonio z faktem że go porzuciła żona albo Olinsky jak jego córka musiała zeznawać albo Jay wzwiązku z wojną,albo z tą sprawą jego brata która jeszcze nie zostałą wyjaśniona? Albo nawet Hank,czy Kim czy Roman z każdą inną swoją sprawa?
Wiem że inne postacie też mają mieć swoje historie ale nie ukrywajmy, będą one trwać przez góra dwa odcinki co i tak sie rzadko zdarza.
A potem znów dostaniemy 7-10 odcinków o tym jak Erin radzi sobie ze swoją mamą albo pewnie jeszcze dla odmiany pojawi sie jej ojciec. a potem przyjdzie crossover Erin znów przejdzie załamanie nerwowe albo coś podobnego wszyscy biedą znów na niej skupieniu zamiast na Hanku jak powinno być.
Na spoiler tv widziałem, że niektórzy mają problem z tym że Mouse po raz pierwszy dostaje historię bo na nią nie zasługuje ze względu że serial zaniedbuje strasznie innych członków jednostki.
Tylko ze tak sie nie dzieje przez to że Mouse zajmie jeden skromny odcinek.
raczej przez to że Erin zajmuje cały sezon. Nie jestem przeciwko niej az tak bardzo,nie mam nic przeciwko by byłą w serialu i miała własne historie no ale bez przesady.
Oczywiście jej fani mnie zlinczują bo to ich ulubiona postać więc wiadomo,cieszą sie że co chwile dostają Erin ,ale jesli ktoś patrzy obiektywnie, wydaje mi się że właściciel konta poniżej patrzy, to widzi jak jest.
nie ubliżając Erin, wystarczy by poczekali chwile z jej kolejną historią,albo dali nieco więcej uwagi innym.
taka jest prawda. NIkt tutaj nie kłamie i nie wyolbrzymia przecież.
Czy wiemy o innych członkach jednostki tyle ile o Erin w ciągu 7 odcinków?Jasne że nie. Cholera nawet Voight ma mniej udziału w serialu niż Erin.
Przepraszam ale zgadzam się, że chyba nikt nie zaprzeczy że nie ma żadnej równowagi.
Erin znów nam pokaże swoje emocje i to jak sobie z nimi radzi, ille postacie łaskawie jak Antonio dostaną jeden odcinek skupiony na pracy.
Gdyby wyłączyć fakt że Erin to Erin,powiedzmy że to jakaś inna babka,patrząc obiektywnie chyba nikt nadal by nie twierdził że ,,ta kobieta wcale nie ma najwięcej uwagi w serialu i historii najdłuższych i najczęstszych? " jest na równni z innymi? raczej nie.
Tak jest. Mam wrażenie że trzeci odcinek tej jest/był o Erin a nie o Mousie gdy go oglądałam...
trzy razy w ciągu 40 minut widziałam Erin rozmawiającą z dr. Charlsem, potem z Bunny i komendantem kiedy odcinek podobno miał być o Mousie i Jayu,tak naprawdę dostaliśmy króciutką rozmowę ich dwóch na końcu trwającą 40 sek.
Więc nie ma się co dziwić że ludzie tak piszą.
http://www.spoilertv.com/2015/10/chicago-pd-episode-304-debts-of-past_16.html?m= 1 nowe sneeki do 3x04 ;) enjoi :D
Zapowiada się nieźle,Hank jest nieźle nabuzowany!
tylko nienawidzę tej str bo się zawsze zacina xd
I dali do razu dwa sneak peeki,to dziwne :)
jest trzeci nawet już :D Hahahaha. Padłam :D Biedny Mous :D Podoba mi się, że oni czasami mimo, iż sytuacja jest dramatyczna wrzucają coś humorystycznego :D
oglądasz te sneak peeki na spoiler tv? kurde..ta str mi nigdy nie działa poprawnie tylko klatkuje xd
widziałam,ha! Mouse zastraszony spojrzeniem Hanka,
ale zabawne jak przypiął zdjęcie na ekranie, na którym już było zdjęcie :D Mouse wprowadził nieco XXI wiecznej technologii do wywiadu :D
No o dziwo wczoraj mi działała normalnie xd
Pytania do Dereka:
1.will Linstead eventually move in together? > Maybe some day... not sure yet. We do wanna do this episode where they travel.
2. why are Erin & Jay on patrol with Burgess & Roman? > They're doing a specialized stop to catch some bad guys.
3,Jay won't tell Erin about the convo w Voight regarding Linstead, but will Hank say something to her? > It becomes public.
4. Since Severide isn't in charge of squad anymore, does that mean if Andy were still alive, he'd be on squad? > Probably so.
5. Scene of Gabby telling Antonio that she is pregnant? > Don't think we have that scene but her telling people is funny.
Cóż, przynajmniej wiemy że Jay i Erin nie zostali zdegradowani do patrolowych :D
1.?? Że co? Ja już myślałam, że "problem" się rozwiąże za dwa odcinki... I hate this... Jak oni będą robić do siebie takie podchody przez następnych 5 serii to oszaleję chyba. Ogólnie to widzę trochę w nich odzwierciedlenie romansu z CF Casey'a i Gabby. Też się zakończy ciążą? :D
2. :D Może być ciekawie :D
3.Chyba nie rozumiem do końca. Że niby Hank powie coś Erin na ich temat publicznie - znowu? o.O
Nie wiem co Derek miał dokładnie na myśli mówiąc o tym podróżowaniu.... wiesz że on zawsze mówi zagadkami i zazwyczaj dostajemy coś innego myśl insynuował. Mam nadzieję że nie, skoro już będą razem niech będą,już raz byli i się rozstawali,bez senus robić z tego modę na sukces... niech nie popełnia błędów z Fire.
Gabby i Matt to już śmieszne było,pewnie w kolejnym sezonie znów się rozstaną albo jakiś dramat ich spotka związkowy :D
A co do Linstead, w sumie teraz nie mają przeszkód więc niby czemu by mieli mieć kłopoty,skończyły się wymówki xd
Może to taka przenośnia że nie chce by oni do razu razem mieszkali i byli udomowioną parą,raczej że bd mieszkać osobno tak jak dotąd??
Nie wiem co Derek miał w 3 na myśli właśnie. Czy że po prostu inni się dowiedzą o związku Erin i Jaya, czy że Hank powie coś właśnie przy jednostce. w sumie już to zrobił w 3x01 więc może chodzi o coś podobnego? Nawet nieświadomie może coś upublicznić w końcu... On zawsze tak odpowiada! nienawidzę tego faceta :D każda odp. rodzi więcej pytań!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.911687268926285.1073741831.86723596337 1416&type=3 Zdjęcia promocyjne 3x05 ;)
Jej... co to za flanele ubrali na Jaya ^^
trochę nie jego styl ;d
http://www.spoilertv.com/2015/10/chicago-pd-episode-306-you-never-know.html
a tutaj zdjęcia promocyjne 3x06 :)
http://www.spoilertv.com/2015/10/chicago-pd-episode-305-episode-306.html sneaki z 3x05 i 3x06 ;)
1.who will be paying for lindsay's new couch? > Lindsay pays but Halstead helps pick it out.
2. When will Erin find out what Will Halstead was about to tell her about Jay? > She never does. Or at least not yet.
Nie dowiemy się o co chodziło?! No chyba sobie żartują :(
http://www.spoilertv.com/2015/10/chicago-pd-episode-307-dead-kid.html?utm_source =twitterfeed&utm_medium=twitter
zdjęcia z 3x07