PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688160}
8,1 6,4 tys. ocen
8,1 10 1 6361
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

Skoro serial powrócił na antenę przydałby się nowy temat odnośnie spoilerów. Poprzedni jest już zapchany,a tutaj możemy wstawiać coś co znajdziemy o bliskich już nam odcinkach :)

tutaj są zdjęcia z 3x02

http://linsteadfans.org/photos/thumbnails.php?album=484

Cóż, Jay wygląda bardzo zdrowo xd

drarry55

Spoiler z 3x15

“Lindstead” fans, buckle up: Both members of the Chicago P.D. couple will spill their backstories to each other when a case sends them off on an emotionally revealing trek to Green Bay, Wis., in Episode 15.
RELATEDChicago Fire, Chicago P.D. Score Really Early Renewals at NBC
While driving to pick up a witness, Lindsay and Halstead are “going to spend a lot of time in the car talking,” star Jesse Lee Soffer previews.

And once you open up those floodgates, it seems, they can’t be closed. “We’re going to learn a lot about Lindsay, her family and her meeting Voight, and a lot about Jay, his family and the military,” Soffer continues.
The actor warns that the installment is still in the process of being written, but “as far as I know, we’re going to start hearing some backstory into Jay and Mouse and being in Afghanistan together,” Soffer shares. Additionally, viewers will get insight into why the cop “was maybe troubled or turned around before and how he found himself getting out of that situation.”

Podoba mi się kawałek o Mousie i Jayu w Afganistanie! Czekam na to i czekam xd

ocenił(a) serial na 10
drarry55

Wyprzedziłaś mnie!!! :D
Jeny do 10 lutego jeszcze tyle czasu..... No, ale może będzie walentynkowy odcinek :D :D

guzik_misia

haha wybacz :D
nie mogę się doczekać tego odcinka! Nareszcie dowiemy się czegoś więcej o ich przeszłości,mam nadzieję że nie dostaniemy wielkiego zawodu jak to często bywa kiedy robią wielkie halo z czegoś a się okazuje że pojechali po łebkach i zostawiają nas na jeszcze większym głodzie :(

ocenił(a) serial na 10
drarry55

@styIishsophia are linstead going to Wisconsin? > If nothing changes, they'll be heading there in 315 for a "business" trip.

:D zaraz będzie hasztag #linsteadtrip :D

guzik_misia

Na bank,najpierw LinsteadCouch,a teraz Linsteadtrip, albo LinsteadCar.
to z samochodem to już coś słyszałam,ale nie ma się co dziwić o tym koncie z kanapą to już w wywiadach nawet mówią podobnie jak o śmietniku w Homeland hahah :D

guzik_misia

http://www.spoilertv.com/2016/01/chicago-pd-season-3-charisma-carpenter.html

..nie wierzę że to zrobią.ze wszystkich osób w jednostce Jay najmniej do tego pasuje poza tym co z Erin? Mają zamiar z niego zrobić d.... co się spotyka z inną na boku jak ma dobrą dziewczynę? :( Dotąd kreawali go na moralnego aż do bólu,trochę to nie pasuje.
Wcale mi się to nie podoba.
Derek zawsze ma jakieś głupie pomysły dla par,wolałabym aby zajął sie pisaniem swoich kryminałów a nie romansów ;d