Dlaczego Polsat wyemitował tylko pierwsza serie? Wiadomo czy kolejne odcinki tez pojawia sie w Polsce? Serial bardzo mi sie spodobal i chciałabym nadal go ogladac...
Ciągle takie pytania pojawiają się w teletygodniach itp i ciągle pada odpowiedź typu "Polsat nadal stara się nabyć prawa do emisji tego serialu... blabla". Niestety na dziś dzień nie ma na to szans, jeśli nawet udałoby się im kupić serialik, to zanim by go wyemitowali - kilka miesięcy z głowy.
Ciągle takie pytania pojawiają się w teletygodniach itp i ciągle pada odpowiedź typu "Polsat nadal stara się nabyć prawa do emisji tego serialu... blabla". Niestety na dziś dzień nie ma na to szans, jeśli nawet udałoby się im kupić serialik, to zanim by go wyemitowali - kilka miesięcy z głowy.
Ja powiem tak pierwszą serie ogladałem w telewizji. Gdy sie skończyła kolezanka dala mi na płycie cały sezon 2 i to była rewelacja zdecydowanie lepiej niz w telewizji i obejrzałem ją w dwa dni. A teraz na biezaco sciagam sezon 3. I wcale jakos nie czuje rozczarowania z tego powodu ze w telewizji szybko sie nie pojawi. Serial ten zdecydowanie lepiej oglada sie z napisami.
Zgadzam się w 100%. Dzięki napisom jest lepsza atmosfera:) ja wogóle jestem przeciwko lektorowi
Mam prosbe. Czy ktos moglby wyslac mi napisy do II serii ga od 17 odc wlacznie... albo chociaz podac stronke z dobrymi napisam... baaardzo prosze :)