Jestem ciekawa dlaczego w następną niedzielę Polsat wyemituję aż dwa odcinki "Chirurów".Mam nadzieję że chce po prostu przyspieszyć emisję II serii a nie zmienić ramówkę i wcisnąć coś nowego.
No wlasnie mnie tez to zaciekawilo i mam nadzieje ze nie zdejmna chirurgów z anteny ...
2 odc. będą 26,02 juz od 20:00
ale tydzień poźniej czyli 5,03 w programie w niedziele jest o 20:30 pensjonat pod różą. ;/nie podoba mi sie to..
no tak, to będą 2 ostatnie odcinki pierwszej serii
nie sądzę jednak, że Polsat tym samym chce przyśpieszyć emisję 2 serii..
może być tak, że ABC pozwoli innym stacjom na emisję 2 serii dopiero jak sami skończą... tak mi się wydaje....
to po co po raz kolejny emitowali serię I ????? Może Polsat zmienił dzień emisji na piątek tak jak to było na początku.Przecież będą emitować nowe odcinki serialu "Gotowe na wszystko" mimo, że na ABC one się jeszcze nie skończyły.
obawiam sie ze jednak emisja serialu nie zostala przesunieta tylko poprostu zdjeta z anteny ale skoro puscili pierwsza serie to moze to oznaczac ze albo nie mieli co puscic w tym czasie albo maja zamiar wemitowac dalsze odcinki a to mialo byc dla nas przypomieniem...
No wkazdym razie mozna sobie sciagnac odcinki z neta ale to juz nie jest to samo bo wlasnie fajne jest te czekanie caly tydzien na ten serial i kiedy nadchodzi ta pora usiasc przed telewizorem i poprostu ogladac ....