Nikt o to nie pyta, ale interesuje mnie wątek Alexa i Izzie? Kiedyś byli razem.....a teraz wiem że Izzie jest z Georgem....jednak cały czas mam nadzieje że Alez i Izzie do siebie wrócą! Razem byli naprawde super i pasowali do siebie.....co do Izzie i Georga to nie będe sie wypowiadać....ale powiem tylko tyle, że wyglądają jak brat z siostrą;)
Zgadza się Alexa i Izzie byli razem ale Izzie poznała Deniego i zakochała siew nim niestety on umarł(był pacjentem)
tak i george zdradzil swoja zone wlasnie i izzy przynajmniej tak obilo mi sie o uszy
A tak w ogóle ich związek sie rozpadł bo Alex zdradził Izzie z Olivią z tego co pamietam... Póżniej Izzie poznałą Denny'ego a Alex Ave.
------------------ Nie oglądałeś nie czytaj !!! ------------------ mieszacie strasznie, może to ja zamieszam jeszcze bardziej ale wydaje mi się, że Olivia spała i Georgem i z Alexem (nie wiem tylko w której kolejności - to jest ta co sprzedała im kiłę (chyba?) coś takiego)
Co do Izzie z Alexa wyleczy ją Denny a po dennym później, później będzie żonaty George.
Alex'owi zawróci w głowie Rebecca vel. Ava - dziewczyna z promu, ale nie możne zapomnieć o Lexie Grey ;)
A Mer i Der - na początku będzie jakoś im się układać (Mer w tym czasie pozna Finna)- potem Addison odpuści wezmą rozwór Der wróci do Mer, która nie będzie go pewna i Der zacznie szukać innych przygód w tym pielęgniarka i właście Lexie;
ale się napisałam - ufff...
Olivia zaraziła się kiłą od Alexa, a od Olivi zaraził się George:)
(gwoli ścisłości):)
pozdrawiam
Callie jest ortopedą w Seattle Grace,poznają się z Georgem po tej feralnej nocy Meredith i George'a.Ona się w nim zakocha,on z czasem w niej - ujeła go gdy jego ojciec był w szpitalu.Kiedy tata zmarł,George i Callie wzięli slub w Vegas.Izzie zakochała sie w George'u i kiedy ten poklocił się z żoną,upił się i przespał z Izzie...
im też chyba się nie udaje.. nie mogą pogodzic przyjazni z miłością.Faktem jest że George i Izzie to najlepsi przyjaciele i wątek miłosny chyba psuje ten bezpośredni kontakt miedzy nimi.
Dla mnie Izzie powinna być z Alexem. Tacy ładni ludzie powinni trzymać się razem ;)))