Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

tak jak w temacie :)
bardzo chętnie przeczytałabym o nowinkach z planu, czy oficjalnych potwierdzeniach składu drużyny Grey+Sloan Memorial Hospital

jeśli macie jakieś info wrzucajcie proszę w ten temat :)

pytanie kluczowe - która postać znika z GA?
czytałam gdzieś - o ile to nie fail - że zniknie osoba, która bardzo długo była w szpitalu
oczywiście po końcówce serii można wywnioskować iż będzie to Webber, ale czy to na pewno on???

Szczerze uwielbiam jego postać, jego humor, jego mądrość i jego porażki, nie wyobrażam sobie by zabrakło Chefa :(
pokochałam jego związek z Katherine :) a teraz po śmierci Adele mają szanse stworzyć coś fajnego :)

fnh81

Na razie wiadomo, że wszyscy stażyści z wyjątkiem Myszowatej wracają w 10 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
soxterix

a co z Myszowatą się stało - stanie?

fnh81

Wiem tylko, że miała już inne zobowiązania, które uniemożliwiały podpisanie kontraktu na kolejny sezon Grey's Anatomy.
A jeśli chodzi o rozwiązanie jej wątku w serialu to nie potrafię powiedzieć nic więcej. Szkoda o tyle, że z grupy moim zdaniem mało wyrazistych stażystów była postacią najciekawszą.

ocenił(a) serial na 10
soxterix

no dla mnie też ona była najbardziej konkretna, szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Gra ona w w wersji kinowej serialu "Veronica Mars". Sama też najbardziej ją lubiłam (jeszcze z Veronioci ;p), więc mam nadzieję, że wróci. ; )

ocenił(a) serial na 10
soxterix

Kurcze, szkoda... Myszowata była spoko, najlepsza z tych stażystów. :/

ocenił(a) serial na 7
soxterix

Niewykluczone, że Mousey pojawi się w dziesiątym sezonie. Po prostu w przeciwieństwie do reszty stażystów nie weszła "na wyższy poziom" kontraktowy.

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Dzisiaj czytałam w " Świecie Seriali", że dr. Lauren nie będzie w 10 sezonie.

ocenił(a) serial na 10
estta

Namieszała i zniknie... :/

estta

jak to?!?!?!szkoda:/ chociaż w sumie Arizona wyrazila się jasno ze to było jednorazowe i niema zamaru tego powtarzac ani ciagnac:)ale wydaje mi sie ze i tak będzie ciekawy sezon:D

ocenił(a) serial na 7
fnh81

1. Nowa seria zadebiutuje w Stanach 26 września 2013 roku.

2. Jak podaje serwis TVLine com, po wakacjach ponownie zobaczymy Camillę Luddington, Jerrikę Hinton, Tessę Ferrer oraz Gaiusa Charlesa, którzy oficjalnie dołączyli do stałej obsady Grey’s Anatomy. Pod znakiem zapytania pozostaje wyłącznie rola Tiny Majorino, która otrzymała angaż w nowej produkcji stacji TNT, zatytułowanej Legends.

3. W premierowym odcinku dziesiątej serii Richard Webber w dalszym ciągu będzie przebywał nieprzytomny w opuszczonej części szpitala Grey Sloan Memeorial, a osobą, która go odnajdzie będzie Miranda Bailey. Dzięki temu możemy wnioskować, że twórcy nie zdecydowali się na kolejny skok w czasie, jak to było w poprzednich sezonach.

4. Pomimo zamieszania jakie do serialowej fabuły wprowadził namiętny romans Arizony i Lauren, postać oraz sama gra Hilarie Burton spotkała się z dużą sympatią ze strony widzów. Czy istnieje możliwość, że zobaczymy ją jeszcze po wakacyjnej przerwie? Na to pytanie postanowił odpowiedzieć Matt Webb Mitovich z TVLine com:

Jeżeli znacie mnie choć odrobinę (niech poniesie rękę ten, kto pamięta czasy, kiedy Hil próbowała zatańczyć ze mną na planie One Tree Hill), to z pewnością zrozumiecie jak bardzo nie chcę Was o tym informować. Powęszyłem i dowiedziałem się, że (na tę chwilę) nie istnieje nadzieja, że zobaczymy ją z powrotem w Seattle.

Te i wiele innych informacji o Grey's Anatomy znajdziecie na blogu chirurdzy blog onet pl :)

ocenił(a) serial na 7
crushtheflowers

jestem ciekawa czy Webber umrze a jak tak to bd bardzo płakała tak jak w finale gdyż myślałam
że zginął:(

fnh81

znalazłam ze 10 sezon rozpocznie się tam gdzie skonczyl się 9 i pierwszy odc bedzi trwal 2godz:) czyli dwa razy więcej frajdy i emocji:D jeszcze tylko 56dni i 9godz:D

fnh81

http://scr.hu/0y8a/iruox tylko nie to....

ocenił(a) serial na 10
Musee

O nieee :( To już chyba wole tak, jak było do tej pory.

ocenił(a) serial na 6
FCB_1899_fw

Nie przepadam za amerykańskim kalendarzem transmisji ;(

ocenił(a) serial na 9
Alicja_kosmitka

Taki kalendarz stosowany jest w Polsce od dawna. Ma to swoje plusy i minusy wiadomo.

ocenił(a) serial na 6
zielonomi7

Dla mnie plusów brak ;P za to same minusy ^^

ocenił(a) serial na 9
Alicja_kosmitka

Plusy to brak tych dwutygodniowych przerw. Jeden baaaardzo długi minus to ta duża przerwa:(