PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

13 odcinek

użytkownik usunięty

ma ktoś promo 13 odcinkaa?

właśnie też nie mogę nigdzie znaleźć ;]

ekoderka

Nie ma jeszcze nigdzie, znając telewizję ABC puszczą gdzieś w poniedziałek 31 stycznia

ocenił(a) serial na 10
anatomy

http://www.youtube.com/watch?v=VAJVu6LMBSs

ocenił(a) serial na 10
angelciaa

http://www.youtube.com/watch?v=YVydPc4_Zzk&feature=related

Nagle przypomniał sobie, że Lexie istnieje ;D

Jessie_3

Kurde, głupek. I biedna Lexie. ;(

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Też mi szkoda Lexie ;( Bardzo lubię parę Lexie Mark a tu nagle ta ciąża! Mam nadzieje że Lexie to jakoś zniesie..

alexxa

Ja też lubię parę Lexie&Mark, ale mi się zdaje, ze Lexie lekko zeświruje jak się dowie.

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

No też racja. Z tym jakoś zniesie to chodziło mi aby się kompletnie nie załamała lub nie rozwaliła szpitala ; P

alexxa

Mogłaby się kompletnie załamać albo mogłaby próbować popełnić samobójstwo, przynajmniej byłaby jakaś akcja. ;]

ekoderka

Samobójstwo? Bo facet, z którym jest, kiedy z nią nie był pieprzył się z inną? Bez przesady, to już by było za bardzo naciągane :P

praula

Nie o to chodzi, że ona się bzyknął z Callie tylko o to, że ona jest z nim w ciąży. Przecież zerwała z nim ze względu na Sloan i jej dziecko.
Zresztą ona jest Grey, czyli jest dziwna, więc wszystko jest możliwe. ;p

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Mam nadzieje że samobójstwa nie popełni ;) Ale załamać się może bo jak mówisz zerwała z Markiem przed jego córkę i dziecko, wiec nie wiem czy będzie tak wesoło jak jej powie że będzie tatą . ;d

alexxa

Ale mi nie o to chodzi, żeby popełniła samobójstwo, tylko, żeby próbowała i, żeby jej się nie udało. ^^ Moim zdaniem byłaby wspaniała akcja! xDD

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Hmy.. xD no nie wiem ;D pewnie bym płakała ; P

alexxa

No, ja też, bo uwielbiam Lexie, ale przynajmniej była by jakaś fajna akcja! ^^

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

No myślę że tak czy siak jakaś akcja teraz będzie ;) przez to dziecko dużo może się zdarzyć a my tylko możemy czekać i zobaczyć co będzie , Bo ostatnio niestety nie było żadnej większej sprawy i fajnej akcji :( Ale ciesze się że Cristina jest już normalna ^^

alexxa

Ja też się cieszę, że jest normalna i mam nadzieję, że akcja się jakaś zacznie. Mimo, że w poprzednich odcinkach nie było dużo akcji, to mi się podobały (prócz s07e06), ponieważ jestem zakochana w tym serialu i dla mnie wszystkie odcinki są wspaniałe. <33

ocenił(a) serial na 10

http://www.spoilertv.com/2011/02/greys-anatomy-episode-713-dont-deceive.html
sneak peeks

vanessa987

ten odcinek kiedy bd gdzies umieszczony? ;>

darionek

Jak w USA leci to u nas jest tak 4 lub 5 rano w piątek. Myślę, że gdzieś tak o 8 jutro rano odcinek powinien się pojawić, ale czasem zdarza się, że odcinek jest dopiero o 11. ;]

ekoderka

okay, thanks ;>

darionek

nie ma za co ;p

ocenił(a) serial na 10
darionek

Odcinek będzie dzisiaj w nocy w sieci. Gdzieś około 3 rano. Ale napisy będą najprawdopodobniej dopiero w niedziele. Szkoda, bo też czekam na ten odcinek.
Fajnie, że poprzedni skończył się bombą w postaci wyznania Cali. Osobiście twierdze że wszystko się poukłada.

KOLO41a

Ale może darionek ogląda bez napisów. ;D

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

Ja tam jutro rano od razu oglądam bez napisów ;D Jaak czegoś nie zrozumiem to oglądnę później jeszcze raz z napisami, xd

alexxa

Ja myślę, że większość bym zrozumiała. Na pewno nie zrozumiem medycznych nazw, więc ja po prostu czekam na napisy. ;D

ocenił(a) serial na 10

I jak wrażenia po obejrzeniu odcinka? Ogólnie dobry, choć spodziewałem się większego szoku ze strony Arizony. Za to Lexie zachowała się świetnie, tzn. odpowiednio. A najlepsza scena to... Christina udająca płacz:D A już się bałem, że naprawdę te kilka tygodni nadal nad nią "Wisi". Najbardziej denerwująca była natarczywa reklama twittera - było zabawnie, np. z szefem, ale skojarzyło mi się straszliwie z reklamą jakiegoś sklepu w tandetnym serialu "Pierwsza miłość":P

tom_evans

Tak mi to też nie przypadło do gusty. Ale kocham Christine wiedziałem, że blefuje to było w jej stylu:D . Odcinka nie zaliczam do najlepszych - to był pierwszy odcinek (od dłuższego czasu ) na którym tęskniłem za moją kochaną Izz ;((

Matusek17

tak, tak ja zazwyczaj po ang oglądam ;>
ale potem oczywiście też z napisami.
Ja myślę, że nie był najlepszy ale w jakiś sposób ciekawy..
myślę, że Lexie bd z markiem, oni są sobie pisani.
Aa coś tak ten Avery jest samotny? przypasowałabym go do Teddy, lubię ją, a widać było że on jej się podoba ;>
co myślicie o tym?

ocenił(a) serial na 10
darionek

Teddy ma już męża, btw zapomnieli o nim? byłam sceptycznie nastawiona do tego wątku, ale wyszło spoko. Avery, hmm trochę zepsuli tą postać, powinni wymyślić coś ciekawego dla niego. Cristina miazga, reakcja Lexi, no cóż nie ma się to dziwić. Za to wątek twittera całkowicie nietrafiony i sztuczny, no wtf na sali opearacyjnej? :/ szkoda, że sarka nie ma, szefuje nad arizoną i alex też go nie lubi, powinien wprowadzić trochę zamieszania, też nie przepadam za nim, ale zbyt kryształowe te postaci :)

dreamseal

zgadza się ma męża. ale oglądałam 14 odcinek i zero , nic o nim, w sumie o Teddy też tam nie wiele było..
ale promo 15-go jest ciekawe :D
ii już co do Averego się zaczynam zastanawiać bardziej pod kątem Lexie..