PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122717
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Może ktoś z was wie, dlaczego Polsat zmienił emisję tego serialu, który z zapartym tchem oglądałam co tydzień w czwartki o 20:30?! Jutro mogę sobie jeszcze obejrzeć, bo mam ferie, ale za tydzień znowu szkoła, a że lubię się wyspać, na dwóch pierwszych lekcjach w środę byłabym wręcz nieprzytomna:/ Poza tym to już nie pierwszy raz kiedy Polsat traktuje ten świetny serial tak marginesowo:/ (pamiętacie jak puszczali go za pierwszym razem, tylko pierwszy sezon, czyli 8 odcinków i potem nic?) Ja protestuję! Mając strasznie powolny Internet i będąc człowiekiem pozbawionym umiejętności ściągania, to była dla mnie jedyna szansa na obejrzenie tego seialu:/ A miało być tak pięknie...miał być potem drugi sezon...ale zwnou wszystko popsuli:/

ocenił(a) serial na 10
locust

Nie chcę Cie dobijać ale godzina emisji tego serialu od teo tygodnia to 23.20. Też nie rozumiem dezyzji polsatu szczególnie że w czwartek w miejsce chirurgów wcisneli jeszcze jeden odcinek fali zbrodni...:/
To kolejny dowod na to że polsat nie jest godny zaufania i robi z widzami co chce. Przypomne tylko że ta sama sytuacja miała miejsce w przepadku 24 godzin gdzie nagle z niedzieli chyba z 21.00 serial został przeniesiony na wtorek na 23.20. :/

nemo566

Niestety zadaję sobie sprawę, że to jednak 23:20, tylko mi się coś pomyliło przy pisaniu, zresztą to i tak za bardzo nie zmienia sprawynawet o 22:30 i tak bym nie obejrzała:/ Ból związany z emisją drugiego sezonu 24 godzin też bardzo dobrze znam, jak już się wciągnęłam to musieli przenieść ten serial na godziny dla mnie nieosiągalne:/

locust

nie ogladam chrurgow ale wiem dlaczego pojawi sie nowy serial prawo miasta fala zbrodni sie konczy moze serial bedzie po dwa odcinki wybaczie al eto jest nowy serial i musi byc emitowany ok 20 by zdobyc widzow fakt ze jest to nie sprawiedliwie ale wkoncu to powtorka serialu sadze ze druga serie puscza wam normalnie moze to tak napoczatek moz ejescze ulegnie zmianie emisja

kinoman85

Myślę że emisja jest zaniedbywana ze względu na to gdyż są to po raz drugi powtórki. Od marca Polsat ma mieć całkowicie nową ramówkę, i na pewno 2 seria będzie miała emisje w "ludzkich" godzinach :)

Dzamik

to prawda miesiuac marzec to zmiany dla weszystkich kanalach telewizyjnych

kinoman85

Ja bym nie wytrzymał, jeśli bym miał polegać jedynie na Polskim Polsacie i na jego kryteriach :D Q chwale Boga, są inne "sposoby" pozwalające nam poznawać przygody naszych kochanych bohaterów na bieżąco.

Dzamik

Mam nadzieję, że będzie tak jak mówicie. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że są inne "sposoby" na to by oglądać "Chirurgów", ale ja się za bardzo na tym nie znam a z moim zawrotnie szybkim Internetem jeden odcinek ściągał by mi się przez jakieś 5 do 6 godzin, jeśli nie więcej:/:P Poza tym przeglądałam wczoraj program telewizyjny i jest wiele innych terminów, w których mogliby lecieć Chirurdzy, np. w środę o 20 nie leci chyba nic ciekawego, no ale raczej nie zmienią godziny emisji, tylko dlatego, że ja tego chcę, będzie więc trzeba się przyzwyczaić i ładnie poprosić kolegę, żeby skorzystał z tych innych "sposobów" i pomógł niedokształconej w tych sprawach koleżance:]

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

kinoman85 nieuczyli cie w szkole interpunkcji? strasznie wkurza czytanie czegos takiego...

użytkownik usunięty
locust

polsat jest zjebany!!!!
aaaaa taki dobry serial, godizna i dzien emisji było ok, a teraz, duuuuup!
NIENAWIDZE TEJ STACJI!!!!!!

użytkownik usunięty
locust

hej sory ale muszę też to przyznać! to perfidne ze strony polsatu!! w ogóle nie tylko z tym serialem!! także z gotowe na wszystko! puścili pierwszą i drugą serie a później przerwa - ok może być bo na ABC też trochę przerwy było. ale jak zaczęli reklamować- Gotowe na wszystko powracają na ekrany - no fajnie wszyscy myślą że wznowią puszczanie - a tu zonk się okazuje że zaczną - ale od 1 odcinku 1 sezonu!! po prostu szał mnie dopada!! ale jeszcze lepszy numer zrobili bo zmieniając godzinę emisji i dzień na starą godzinę wrzucili swój "najlepszy serial" - Fala zbrodni ! bosze co za żenada a nie polska telewizja!!!!

ocenił(a) serial na 9

a ja przegapiłam poniedziałkowy odcinek :/ bo gnojki już go niereklamowali co 3 sekundy :/ i nie zauważylam zmiany terminu emisji. I się dziś mocno zdziwiłam :/

ocenił(a) serial na 9
Aintha

też sie wczoraj zdziwiłam i mocmo wkurzyłam! Normalnie nie ma czego ogladać w tej telewizorni, a już polsat jest mistrzem w puszczaniu gniotów, wiec myślałam naiwnie, że wreszcie obejrze sobie fajny serial, ale nie, jakiś palant musiał zmienić czas emisji. Kurde, nie mam możliwości ściągnięcia serialu z netu i naprawdę strasznie mnie wnerwia, że muszę "żyć na łasce" tej podłej stacji!!!ŚET!!!

Mims

bylo trzeba ogladac premierowe odcinki co ztego kojarze byly one o normalnej porze bo to jest powtorka serii

ocenił(a) serial na 9
kinoman85

wiem ze to powtórka serii i to chyba nawet już trzecia, ale puszczali je raz na rok więc nie pamiętałam wszystkich szczegółów!

Mims

ej ale co jest aby wogole puszczali ostatnio połozyłam sie spac nastawił budzik na 23 30 atu liupa nad lipami

ocenił(a) serial na 7
locust

Ostatnio oglądałem "Chirurgów" na Polsacie i cieszyłem się, że serial ten nie jest emitowany tak późno jak na niemieckim programie PRO7(22:15, każdy wtorek oglądam, pomimo tego, że rano musze wcześnie wstawać..;/)....a teraz jest jeszcze gorzej..zaraz jak się skończy na niemieckim programie moge oglądać na polsacie..:/:/:/..a spać to nie wiem kiedy bedę..:(((

Mr_MarQx

Nie chcę was dołować ale zerknijcie na to:
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2007-03-13&godzina=18&nadawca=POLS&kategori a=0&x=43&y=17
Napweno więc piewrszy odcinek 2 premierowej serii "chirurgów" nadadzą o tej kosmicznej porze we wtorek.Spokojnie mogliby emitować po dwa odcinki w czwartkowe wieczory (w końcu to nowość!!!). Pozostaje liczyć, że osobyo dpowiedzialne za rozkład wiosennej ramówki stacji sie opamiętają. Na forum dotyczącym seriali, które mieści się na oficjalnej stronie polsatu jest masa postów żadającychzmiany pory emisji,może to poskutkuje.

ocenił(a) serial na 9
jakuza22

nie no szkoda, że nie o 28.80!!!druga seria jeszcze nie leciała w telewizji więc mogli się szrpnąć na normalniejszą porę! kurde ale się normalnie wnerwiłam no!!!!