PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122725
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

3 sezon

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś wie czy Polsat ma zamiar w najbliższym czasie wyemitować trzeci sezon Chirurgów?

ocenił(a) serial na 9
kucyk_2

PODOBNO ma byc puszczony na jesien...pzdr

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
kucyk_2

Jest na FoxLife... a bynajmniej był bo aktualnie są powtórki od pierwszego sezonu więc ok. 13 listopada na wyżej wymienionym kanale będzie 4 sezon ^^ (chyba) Yaaay!!

kucyk_2

W 2008r. - POLSAT .

d0MediC

skad wiesz, ze w 2008, ja gdzies czytalam, ze zaraz po 2, czyli we wrzesniu

Happily_ever_after

Dobra wiadomość dla wszystkich wielbicieli serialu "Grey's Anatomy". Oto informacja, którą otrzymałem od znajomej ze "Świata seriali" : "Trzecią część "CHIRURGÓW" zobaczymy zaraz po zakonczeniu cześci drugiej, czyli 25 września." Nic tylko się cieszyć.

jakuza22

czyli jednak tak jak ja tez pisalam, super

ocenił(a) serial na 10
kucyk_2

Sądząc po poprzednich sezonach nie ma nawet na co czekać... w sensie wersji jaka będzie emitowana. Te tłumaczenie jest okropne, ten lektor, no i jakość telewizyjna też dużo pozostawia do żżyczenia. Dlatego warto sobie ściągnąć trzeci sezon z neta, naprawdę warto poświęcic trochę czasu bo serial pierwsza klasa, a kiedy obejrzałem pierwszy ściągniety odcinek to zdziwił mnie głos Alexa. Ten lektor w tv wszystko psuje.

babyonemorefan

"no i jakość telewizyjna też dużo pozostawia do żżyczenia."
to moze kup sobie nowy telewizor ;p a tak na powaznie to wiadomo, ze w ogole lektorzy sa do d, ale ja juz mam tyle do "pobierania", ze nie wyrabiam, wiec z czegos musialam zrezygnowac i nie pozostaje mi nic innego jak ogladac w tv