Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123294
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

3x16

ocenił(a) serial na 10

No jestem po obejrzeniu odcinka 3x16 i teraz żałuje, żałuje że go obejrzałem a nie poczekałem tydzień i nie obejrzałem dwóch odcinków. Odcinek świetny jak dla mnie, Niezła była Izzi w akcji z wiertarką, no czekam tydzień z niecierpliwością na 3x17. :)

ocenił(a) serial na 9
nemo566

szkoda że meredith zmarła była super,naprawde bardzo zaskakujący film.

ocenił(a) serial na 10
andrzej223i

moze ja uratuja, 3x17 bedzie o probowach jeszcze jej ratowania. zreszta przeciez to serial w glownej mierze o niej, she cant die :P

ocenił(a) serial na 10
elane

Prosze napiszcie mi na maila co sie obecnie dzieje w 3 sezonie i o co chodzi z ta Mer!!! ktoos4@o2.pl

ocenił(a) serial na 9
elane

Niestety jej nie uratują oglądałem zwiastun i czytałem wywiad ze scenarzystami i jeszcze przed 15 odcinkiem mówili że uśmiercą jedną z główny bohaterek .

ocenił(a) serial na 10
andrzej223i

ale nastepny odcinek nazywa sie 'some kind of miracle". Jak cud to cud, hee? Zreszta przeciez ten serial nazywa sie naziwskiem Meredith, moze chodzilo o smierc jej matki, ale nie samej Mer! Rowniez ogladalam zwiastun i Christina mowi "try again!".
A co z Derekiem? Nie po to czekalam 2 sezony zeby teraz ona umarla :P Nie moze umrzec! AA, screw it :P Zreszta zobaczymy za 5 dni :P

ocenił(a) serial na 8
andrzej223i

No to masz pecha...bo ja czytałem wywiad z Ellen Pompeo...i jest szczęśliwa, że podpisała kontrakt na kolejne 2 sezony "Grey's Anatomy" :] Pozdro dla wszystkich fanów GA

ocenił(a) serial na 8
andrzej223i

Zwracam Wam wszystkim uwagę aby jeśli ktoś chce napisać coś na temat przyszłych wydarzeń w jakimkolwiek serialu zaznaczył to BARDZO WYRAŹNIE!! Nie lubię jak psuje mi się radość z oglądania nowych odcinków. W przypadku tego tematu są to bardziej przypuszczenia niż fakty ale różnie może się w przyszłości zdarzyć.

ocenił(a) serial na 10
Tobikon

Przepraszam ale tytuł tematu mówi sam za siebie... Trzeba bylo nie wchodzić tu. :)

ocenił(a) serial na 8
nemo566

Jeśli tytuł mówił by sam za siebie to tym gorzej ["śmierć głównego bohatera" zwykle jest nieoczekiwana a tu taki pech] Tytuł tego posta jest jasny dla każdego tym bardziej że z treścią pierwszego posta również się zgadzam. Co do wymowy tytułu tego posta 3x16 jak sama nazwa wskazuje jest o odcinku 16 a nie o spoilerach finału trzeciego sezonu. Ale to jest nieważne stało się co się stało mam nadzieje że inni nie stracą elementu zaskoczenia.

ocenił(a) serial na 10
Tobikon

Ale to wciąż są spekulacje a nie pewniki, nikt nie wie co wydarzy się w odc 3x17... :)

użytkownik usunięty
nemo566

Nie mogą jej uśmiercić przecież ten film bez niej nie miał by najmniejszegi sensu...napewnio film straciłby na oglądalności...reżyser w życiu by tego nie zrobił!!!!!POZDRO DLA FANOW GREY'S ANATOMY :)

ocenił(a) serial na 10

za 4 dni bedziemy wiedziec :P watpie zeby to byla ona. jesliby umarla to by umarla, po co by mieli pokazywac ta koncowa scenke w zaswiatach?

ocenił(a) serial na 10
elane

Gdieś się natknąłem że Meredith faktycznie ma umrzeć ale ma to być śmierć kliniczna, w końcu w greysach mamy do czynienia z niepotykanymi przypadkami.

nemo566

Jak już ktoś chyba wyżej wspomniał Christina na zwiastunie krzyczy SPRÓBUJ PONOWNIE, co z pewnością odnosi się do reanimacji. Więc myślę że będzie tak że Christina wtargnie na sale, i zacznie ratować Meridieth co zaowocuje w to że odżyje, poprzez co będzie zawdzięczała swej przyjaciółce życie. Wątpie by filmowcy targnęli sie na śmierć głównej bohaterki. Ale należy przyznać że akcja w 03.16 byłą niesamowita niczym w ostatnim odcinku 2giej sesji :)

ocenił(a) serial na 10
Dzamik

Mer nie umrze...... Przeżyje jedynie śmierć kliniczna, w której spotka się ze zmarłym facetem Izzy i z tym kolesiem od bomby :)
Z niecierpliwością czekam na dalsze zawroty miłosne Mer i Der :)

Pozdrawiam wszystkich wielbicieli GA

feema

A ja mam pytanie, w którym odcinku był ten motyw z bombą co grał ten policjant, bo już zapomniałem :)

ocenił(a) serial na 10
JohnnY_81

It's the End of the World.
Sezon II odcinek 25 :)

ocenił(a) serial na 10
feema

A nie odcinki 16 i 17 sezonu 2?? :) Posssssssdrowienia :P

ocenił(a) serial na 10
nemo566

Racja, racja :)
się zagalopowałam...
odc 16 - It's the End of the World
odc 17 - As We Know It

użytkownik usunięty
nemo566

Meredith przeżyje - Cristina ją uratuje - hura :)