No jestem po obejrzeniu odcinka 3x16 i teraz żałuje, żałuje że go obejrzałem a nie poczekałem tydzień i nie obejrzałem dwóch odcinków. Odcinek świetny jak dla mnie, Niezła była Izzi w akcji z wiertarką, no czekam tydzień z niecierpliwością na 3x17. :)
moze ja uratuja, 3x17 bedzie o probowach jeszcze jej ratowania. zreszta przeciez to serial w glownej mierze o niej, she cant die :P
Prosze napiszcie mi na maila co sie obecnie dzieje w 3 sezonie i o co chodzi z ta Mer!!! ktoos4@o2.pl
Niestety jej nie uratują oglądałem zwiastun i czytałem wywiad ze scenarzystami i jeszcze przed 15 odcinkiem mówili że uśmiercą jedną z główny bohaterek .
ale nastepny odcinek nazywa sie 'some kind of miracle". Jak cud to cud, hee? Zreszta przeciez ten serial nazywa sie naziwskiem Meredith, moze chodzilo o smierc jej matki, ale nie samej Mer! Rowniez ogladalam zwiastun i Christina mowi "try again!".
A co z Derekiem? Nie po to czekalam 2 sezony zeby teraz ona umarla :P Nie moze umrzec! AA, screw it :P Zreszta zobaczymy za 5 dni :P
No to masz pecha...bo ja czytałem wywiad z Ellen Pompeo...i jest szczęśliwa, że podpisała kontrakt na kolejne 2 sezony "Grey's Anatomy" :] Pozdro dla wszystkich fanów GA
Zwracam Wam wszystkim uwagę aby jeśli ktoś chce napisać coś na temat przyszłych wydarzeń w jakimkolwiek serialu zaznaczył to BARDZO WYRAŹNIE!! Nie lubię jak psuje mi się radość z oglądania nowych odcinków. W przypadku tego tematu są to bardziej przypuszczenia niż fakty ale różnie może się w przyszłości zdarzyć.
Przepraszam ale tytuł tematu mówi sam za siebie... Trzeba bylo nie wchodzić tu. :)
Jeśli tytuł mówił by sam za siebie to tym gorzej ["śmierć głównego bohatera" zwykle jest nieoczekiwana a tu taki pech] Tytuł tego posta jest jasny dla każdego tym bardziej że z treścią pierwszego posta również się zgadzam. Co do wymowy tytułu tego posta 3x16 jak sama nazwa wskazuje jest o odcinku 16 a nie o spoilerach finału trzeciego sezonu. Ale to jest nieważne stało się co się stało mam nadzieje że inni nie stracą elementu zaskoczenia.
Ale to wciąż są spekulacje a nie pewniki, nikt nie wie co wydarzy się w odc 3x17... :)
Nie mogą jej uśmiercić przecież ten film bez niej nie miał by najmniejszegi sensu...napewnio film straciłby na oglądalności...reżyser w życiu by tego nie zrobił!!!!!POZDRO DLA FANOW GREY'S ANATOMY :)
za 4 dni bedziemy wiedziec :P watpie zeby to byla ona. jesliby umarla to by umarla, po co by mieli pokazywac ta koncowa scenke w zaswiatach?
Gdieś się natknąłem że Meredith faktycznie ma umrzeć ale ma to być śmierć kliniczna, w końcu w greysach mamy do czynienia z niepotykanymi przypadkami.
Jak już ktoś chyba wyżej wspomniał Christina na zwiastunie krzyczy SPRÓBUJ PONOWNIE, co z pewnością odnosi się do reanimacji. Więc myślę że będzie tak że Christina wtargnie na sale, i zacznie ratować Meridieth co zaowocuje w to że odżyje, poprzez co będzie zawdzięczała swej przyjaciółce życie. Wątpie by filmowcy targnęli sie na śmierć głównej bohaterki. Ale należy przyznać że akcja w 03.16 byłą niesamowita niczym w ostatnim odcinku 2giej sesji :)
Mer nie umrze...... Przeżyje jedynie śmierć kliniczna, w której spotka się ze zmarłym facetem Izzy i z tym kolesiem od bomby :)
Z niecierpliwością czekam na dalsze zawroty miłosne Mer i Der :)
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli GA
A ja mam pytanie, w którym odcinku był ten motyw z bombą co grał ten policjant, bo już zapomniałem :)
Racja, racja :)
się zagalopowałam...
odc 16 - It's the End of the World
odc 17 - As We Know It