Odcinek 3x21 już był, dokładnie 26 kwietnie. Następny odcinek 3x22-23 jest 3. maja, 3x24 - 10 maja, 3x25(season finale) - 17 maja. To na dzień dziesiejszy
obejrzałam własnie 21 odc. i sie porobiło... dziwnie :/ w sumie to az mi sie zal zrobiło Slone'a :( a wam jak sie odcinek podobał?? 22i23 zapowiadaja sie bosko ;)
No odcinek fajny był. Mark zrobił tak, a nie inaczej, bo Addison odchodzi niestety. Ale prawdopodobnie w GA będziemy ją oglądać do końca sezonu. Bo spin-off dopiero po wakacjach będzie. Co z Mer/Der będzie nie mam pojęcia, nie jestem jakąś ich wielką fanką.
w koncu okazuje sie ze ci co byli "najgorsi" czytaj wredni na poczatku okazuja sie porzadnymi facetami (Mark i Alex) a ci porzadni tacy ładni i och ach to chamy!(ch czy h???) Jedynie od poczatku do konca ideałem okazał sie Burke- ale on jest typem perfekcjonisty a tacy sa ciezcy w zyciu. Ja kibicuje Izzy i George. moze byc nawet krótki romans bo okazuja sie fajna "parka". poza tym denerwuje mnie ta gruba mexykanka od ortopedii :P