chyba pierwszy odc tego sezonu ktory zrobila na mnie takie duze wrazenie plakalam jak bobr :] watek danny & izzy bardzo mi sie podoba i nie uwazam tego za przegiecie czy ponowne wywlekanie starych dziejow jak niektorzy pisza mysle ze jest to realistyczne bo przeciez nie zapomina sie o osobie ktora sie kochalo/kocha i ktora odeszla czy umarla to jest calkiem zrozumiale ze izzy mysli o nim a te wizje czy sa prawdziwe czy nie mozna sie domyslac tylko chyba ze ktos z was mial doswaidczenia z duchami bliskich osob :P a tak na marginesie to nie podoba mi sie tylko ze tak malo jest georga w 5 sezonie :/ wq mnie to strasznie bo bardzo lubie te postac :( i czekam na jakies rozwiniecie pzdr dla wielbicieli serialu :]
A skąd wzięłaś napisy do 8 odcinka? Ja szukałąm i nie znalazałam;/ Proszę o szybką odpwiedź:) Bo sciągnęłam juz sobie, ale nie mogę obejrzecć;( :D :*
ja niestety tez nie znalazlam wiec ogladalam bez :( da sie zrozumiec ;] tym bardziej z ang napisami chociaz zargonu medycznego nie rozumialam ale ogolnie oka!
Aha....:) ja jednka poczekam na napisy, żeby zrozumieć wszystko;D Ale dzięki za odpowiedź:*
jestem STRASZNIE ciekawa co z Dannym bo ten kiss to raczej nie byla jej wizja wydawało mi sie to bardzo realne, chyba, ze w nastepnym odc do pokoju wejdzie Alex i zobaczy jak Izzi caluje sie z "powietrzem" :P wielka szkoda, ze usmiercili Danniego :(
to byl fajny odcinek a watek Danniego wrescie sie cos dzieje a napisy mozna znalezc na www.greysanatomy.fora.pl albo www.napisy24.pl
Ja nie lubię tego wątku z Danny'm. Uważam, że powinni już wykryć u niej tego guza a nie bawić się w takie rzeczy.
OOOOOOOOOO - a ja nie wiedziałem, że Izzie będzie miała guza... ale w sumie wolę guza niż jakieś wizyty z zaświatów.
nom dokładnie wątek z Dannym nie bardzo mi pasuje... co to jakieś science-fiction? poza tym szkoda mi Alexa :)
Aleee czekam aż Yang z Owenem będą parą, bo bardzo do siebie pasują :D ma ktoś może jakieś "przecieki" o tym co wydarzy się w kolejnych odcinkach?
a mnie "zaintrygowala" ta przyjaciolka mer... te ich przezwiska smierc i kostucha czy cos takiego... i to jak rozciela sobie ramie... z nia moga byc ciekawe akcje. a wiadomo cos o tym czy mark zakocha sie w lexie?? bo mialo cos byc ze naprawde sie w kims zakocha i prawdopodobnie stworza zwiazek i wydawalo mi sie ze to wlasnie z lexie mialo byc... kojarzycie to?
dla mnie to on kocha sie w Callie, a Lexie mu po prostu imponuje (tak mysle :P)
Ja się zaczynam bać że w tym sezonie jednak pożegnamy się z Izzie.
K.Heigl już jakiś czas temu chciała odejść żeby grać w filmach,więc może Izzie naprawde ma tego guza mózgu i dlatego może kontaktować się z Dannym.I jeszcze on kilka razy powiedział do Izzie coś w stylu "jestem tu dla ciebie",może w sensie że pomóc jej przez to przejść.Szkoda by było gdyby Izzie naprawde odeszła z eserialu,ale jeśli ona nie jest chora to wątek jest całkiem bez sensu.Chociaż tak lubie Danny`ego,że nawet mi nie przeszkadza to jego ciągłe pojawianie się,gdyby nie to,że szkoda mi Alexa.
Koleżanka Mer kompletnie nie przypadła mi do gustu,Hunta też na razie średnio lubię,ale bardzo pasuje do Christiny:)
Wolałabym Callie&Mark,Lexie&George,ale para Mark&Lexie w sumie mogłaby być ciekawa;P.
Ogólnie bardzo fajny odcinek i piąty sezon na razie jest całkiem niezły
Cytuję:
"więc może Izzie naprawde ma tego guza mózgu i dlatego może kontaktować się z Dannym.I jeszcze on kilka razy powiedział do Izzie coś w stylu "jestem tu dla ciebie",może w sensie że pomóc jej przez to przejść."
:D
On nie kontaktuje się z nią dlatego żeby pomóc jej w ciężkich chwilach... Ona ma guza mózgu, a przy guzach występują halucynacje, więc Danny nie zmartwychwstał tylko Izzy ma "coś" z głową.
Nie wspomnieliście o czymś naprawdę ważnym... Odeszła Hahn... Nareszcie, chciałoby się rzec, bo jej nie trawiłem !
zgadzam sie z toba Erika nie pasowala do Cali, ale Sadie kolezanka Meridith na pewno wniesie cos ciekawego
pewnie Izzy widzi Dannego bo juz niedlugo umrze (jesli Heigh ma odejsc z serialu) bo za pozno wykryja guza i ona sobie odejdzie z Dannym a na razie on ja jakos przygotuje a kontaktuje sie z nia przez te halucynacje
:P:P a tak na powaznie to mam nadzieje,ze nikt z czolowki nie odejdzie (Mer, Derek, Christina, Izzy, Alex,George, Beiley..) i juz sie nie moge doczekac jak wytlumacza te wizje Izzy
i dodam, ze nie lubie Lexie (UwielbiaM to cO pOwiedziała Christina do Lexie w 15 odc 4 sezonu [ok.15min] )