PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122750
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

6x08

ocenił(a) serial na 8

Nadrabiam właśnie sezon 6 i ten odcinek najbardziej mnie poruszył. Oglądałam go dwa razy i się popłakałam. Jednak Arizona Robbins może doprowadzić do łez nie tylko do śmiechu. Karev jednocześnie uroczy i odpychający. No i Yang jak to ona - robi co uważa za słuszne, no i te "Bitches";) Ma chłop nerwy ,że z nią wytrzymuje. Może trochę niesmaczna jak dla mnie scena końcowa Toress w bieliźnie , no cóż nie każdy lubi, ale Arizona jest warta oglądania. Ciesze się , że ją wprowadzili do głownej obsady, i oby została jak najdłużej.
9/10 ;)

ocenił(a) serial na 10
Anula_3

zgadzam się z całością tego posta jak najbardziej :D oby Callie i Arizonie się ułożyło :) zobaczymy co przyniesie odcinek 6x20

ocenił(a) serial na 9
maigo89

dokładnie:) Arizona jest super:) Jest bardzo wiarygodna w swojej roli lekarza dziecięcego :)

ocenił(a) serial na 10
holly_bell

według mnie odcinek 6x08 był najlepszy jak narazie z 6 sezonu :)
Popłakałam się w scenie w kostnicy. Arizone odrazu pokochalam ale ten odcinek umocnił mą miłość xd

agao2102

Ja jeszcze nie doszłam do tego odcinka, ale mam pytanie, czy Izzie pojawi się z powrotem w któryś z odcinków, bo dopiero niedawno zaczęłam 6 sezon a jestem bardzo ciekawa, co się wydarzy :D :)

ocenił(a) serial na 7
agao2102

Ja dzisiaj oglądałem dopiero szósty odcinek 6 sezonu. Był on jednak moim zdaniem jednym z najlepszych odcinków w ogóle. Mam nadzieję, że szósta seria utrzyma taki wysoki poziom, bo piąta seria pod koniec była już nieznośna.

ocenił(a) serial na 8
Mr_MarQx

a ja powiem tak : im mniej Izzy tym odcinek lepszy;) A na początku 6 sezonu pojawia się regularnie , więc jak dla mnie początek jest słaby.

Anula_3

Im Mniej Izzie tym odcinki gorsze.za krótki <br/>