PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

7x09 OPINIE

ocenił(a) serial na 10

Jak Wam się podobał???
Wg mnie świetny odcinek! Greys mimo, że to 7my sezon wciąż trzymają poziom :)
Mer i Karev - to było dobre. A ten cały Stark? Ile oni go będą jeszcze trzymać w tym szpitalu? Tiramisu xD
Co raz bardziej lubię Virgin! Bailey też dobra. I w sumie mogłaby pogodzić się z Benem. Lubiłam tego anestezjologa. A jak Bailey zaczęła nawijać o facecie, który będzie się znał na przetokach i trzustkach myślałam, że padnę ze śmiechu :D:D
No i oczywiście Cristina. Biedny Hunt hahahaha. Raczej to nie był dla niego miły widok, Cris tańczącą na jakimś typku hehe.
A co do Marka i Callie. Ja tam zawsze chciałam ich razem :) Ale coś czuję, że teraz będzie im głupio przed sobą. Ciekawe co na to Arizona...
A Avery. To się już robi z deczka irytujące. 9odc a ten dalej o jednym. Chcę go z poprzedniego sezonu! Bo zachowuje się jak ciotka jakaś xD
I czekam aż zjawi się ten boy dla dr Altman :)

ocenił(a) serial na 7
kasia12088

Christina była super! I paradoksalnie może ten kac ją wyleczy. Podobało mi się jak Alex i Mer poradzili sobie bez tego idioty Starka.
A pijana Bailey była świetna:)

ocenił(a) serial na 10
kasia12088

http://www.filmweb.pl/serial/Chirurdzy-2005-165277/discussion/Grey's+Anatomy+7x0 9+%22Slow+Night,+So+Long%22,1492219

kasia12088

odcinek super, w końcu się coś działo konkretnego
motyw Mer i Kareva świetny, pijana Bailey genialna, no i na dokladke wściekły szef który pokazuje jak się załatwia sprawy
duży duży plus dla tego odcinka, poprzednie też mi się podobały ale ten był lepszy

Kami122

Kurde, nie róbcie burdelu. regi6699 podał/a link do pierwszego wątku o tym odcinku, więc odpowiadajcie tam. Po cholerę zakładać milion jednakowych wątków

ocenił(a) serial na 10
praula

Po pierwsze nie krzycz. A po drugie nie widziałam tamtego wątku. Ot po prostu. Gdybym go zobaczyła nie zakładałabym nowego.
Bywa :)

kasia12088

Po pierwsze- nie wiem po czym uznałaś, że krzyczę, bo ani wykrzykników ani wielkich liter w mojej wypowiedzi nie widzę. Po drugie odpowiadałam Kami122, która/y pisze tutaj, mimo że link do właściwego tematu był wcześniej podany. A jak już się tak oburzasz, to i do Ciebie się odniosę- spojrzenie na 5 (czy nawet, powiedzmy, 10) pierwszych wątków i sprawdzenie czy czegoś już nie ma, nie jest takie trudne. Koniec dyskusji, bo robię burdel, czemu próbowałam zapobiec ;P

praula

skoro było do mnie to sobie pozwolę odpowiedzieć
po pierwsze jeżeli jest temat, a w nim magiczny wyraz OPINIE to ja swojej opinii udzielam
po drugie nie mam obowiązku klikania na podawane w postach linki (swoją drogą wklejanie ich jest według mnie robieniem zamieszania)
po trzecie w tamtym wątku nie ma pytania co sądzę o odcinku więc dlaczego miałabym się tam wypowiadać
a po czwarte proponuje podchodzić do tego mniej emocjonalnie, bo czy to naprawdę jakiś straszny grzech, że ktoś sobie temat założył
tak już na marginesie "burdel" to właśnie jest w tamtym wątku, co drugi post to linki do tych samych filmików lub zdjęć