PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

gdzieś czytałam, że ellen pompeo powiedziała, że prawdopodonie to będzie ostatni sezon
chirurgów. Czy ktoś wie coś więcej?

kingak2

Z tego co mi wiadomo chodzi o to, że Ellen Pompeo i Patrick Dempsey mieli podpisane kontrakty na 8 sezonów i krążyły plotki, że 9 sezon będzie już bez nich (co by było dla mnie równoznaczne z końcem serialu). Lecz ostatnio czytałm gdzieś jakiś wywiad z Ellen, w którym powiedziała, że jeśli tylko stacja będzie chciała przedłużyć kontrakt to ona nie będzie miała nic przeciwko... Miejmy nadzieję, że tak się właśnie stanie ;)

ocenił(a) serial na 10
keymil_filmweb

OBY! Kocham Chirurgów, a bez tej pary nie wyobrażam sobie tego serialu :( Chirurdzy mogliby mieć jeszcze z jakieś 10 sezonów, bo nigdy mnie nie nudzą : D

ocenił(a) serial na 10
kasia12088

masz racje mnie też ten serial nie nudzi :D:D

ocenił(a) serial na 9
Pati353

Ale oglądalność w USA niestety regularnie spada, z sezonu na sezon ;/

ocenił(a) serial na 8
keymil_filmweb

no dokładnie tak powiedziała. dorzuciła też, że dzięki temu serialowi stała się sławna i nie chciałabym choćby (?) dlatego przestać w nim grać, bo ot co mu coś zawdzięcza :)

chitza

Serial świetny, a choć prywatnie oglądając każdy odcinek mam nadzieję, że coś zabójczego i ostatecznego spotka Meredith Gray (i od czasu do czasu też Yang), to muszę przyznać, że bez terj ostro porąbanej osoby ten serial straci wiele ze swojego uroku i po prostu nie będzie już taki sam.