PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

8 sezon

ocenił(a) serial na 10

wiadomo czy bedzie 8 sezon ?

malina1611

Będzie na 100 %

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

22 Września premiera sezonu 8 w stanach

itilien

Będzie to dwugodzinny odcinek.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

Już się nie mogę doczekać !!!!

itilien

Zjednoczonych

ocenił(a) serial na 9
itilien

a wiadomo czy to będzie ostatni sezon? bo gdzieś czytałam że Pompeo i Dempsey mają już trochę dość i odchodzą:(

ocenił(a) serial na 8
ejdza

też o tym czytałam. Ale główna scenarzystka serialu, Shonda Rhymes, nie powiedziała, że to oznacza koniec. Są plotki, że zrobią wymianę obsady, jak kiedyś w "Ostrym Dyżurze". Ale to tylko plotki;) Niewątpliwie bez Mer&Der to nie będzie to samo.

ejdza

Shonda Rhimes podobno powiedziała, że 8 sezon na pewno nie jest sezonem ostatnim. Nie ważne, z Ellen i Patric'em czy bez nich, ma być kolejny sezon.

ekoderka

Mam nadzieję, że w takim razie ósmy sezon będzie naprawdę na wysokim poziomie (tak jak za starych dobrych czasów ;D), jeśli Shonda zdecyduje się zakończyć wątki MerDer i innych bohaterów - w szczególności zależy mi na Cristinie i Owenie, jestem ciekawa, jak ich sytuacja się teraz rozwinie... Wtedy jeśli Rhimes da nam dobre zakończenie dla starych bohaterów, to może przystosowanie się do nowego pokolenia nie będzie tak bolesne :)).

ocenił(a) serial na 10
novocaine_

jeszcze troche a ten serial zrobi się jak ostry dyzur w którym znikneła cała stara obsada.

lukasz16

na onetowskim blogu o Chirurgach znalazłam takie info:
"Ostatnimi czasy przyszłość Chirurgów znajduje się pod dużym znakiem zapytania. Jak wiadomo, wcielający się w główne postaci Ellen Pompeo oraz Patrick Dempesey zamierzają pożegnać się z produkcją zaraz po zakończeniu prac nad najnowszym, ósmym sezonem. Wygląda jednak na to, że nawet bez nich szpital Seattle Grace Mercy West może dalej funkcjonować. Pomysłodawczyni serialu Shonda Rhimes, poprzez swoje oficjalne konto w serwisie Twitter.com zadeklarowała, że liczy na to, że zarówno Pompeo jak i Dempsey zdecydują się na przedłużenie swoich kontraktów, ponieważ ósma seria NA PEWNO NIE BĘDZIE OSTATNIĄ. Ponadto dodała, że w najbliższym czasie nie ma zamiaru powiększać stałej obsady, więc nawet jeśli pojawią się jacyś nowi bohaterowie, będą to zdecydowanie bohaterowie drugoplanowi.

malina1611

Jak Meredith ma odejść, to ja przestanę to oglądać.
Podobno nową bohaterką ma być następna Grey - Lexie, ale to będzie beznadzieja, nikt chyba nie zastąpi Meredith.

ocenił(a) serial na 10
youhaveamessage

ja tego nie rozumiem czemu wszyscy mowia ze jak odejdzie Meredith albo Derek to oni przestana ogladac. ludzie! jest wiele innych ciekawych bohaterow.

ocenił(a) serial na 10
ania7999

zgadzam się.

youhaveamessage

Skąd wiesz, że będzie beznadzieja?
-.-

ekoderka

Bo przyzwyczaiłam się już do Chirurgów z głosem Meredith, poza tym ona jest moją ulubioną postacią i nie wyobrażam sobie, żeby Lexie miała ją zastąpić (chociaż ją lubię) więc zakładam, że to będzie beznadzieja i że nie będę tego oglądać :)
Poza tym - co za dużo, to nie zdrowo. Ten serial jest już coraz mniej ciekawy.