PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jak podobał się odcinek? Jeśli ktoś tworzy jakiś temat o odcinku, że jest na chomiku czy to promo czy coś to napiszcie w temacie opinie, czy coś, mniejszy bałagan będzie :)

Ja wkleję swoją opinię z innego forum, bo nie chcę mi się tego samego pisać

DEREK DO FRYZJERA! Markowi też przydałoby się jakieś cięcie/golarka, naprawdę wygląda starzej niż Webber.
Alex na końcu ogolony wyglądał jak w 1 sezonie Very Happy

A teraz do rzeczy:
-wątek Bailey beznadziejny, zepsuli tą postać jak mało którą
-sam motyw teatru nawet ok, w końcu samo życie.
-no i jak Alex ma nie być świnią skoro takie lekcje dostaje, Arizona też traktuje go jak jej się uwidzi
-Arizona miała okres
-Teddy wkurzała, ale ostatnia scena wynagradza wszystko, podziwiam Cristinę. Może w przyszłym odcinku poruszą wątek Teddy-Owen-Cristina w tym operacyjnym aspekcie oczywiście.
-medyczna strona ok, ale jak już niektórzy wspominali, coś za szybko to wszystko.
-brak słów na wyrażenie ostatnich scen, a nawet wszystkich z Zola, Mer i Derekiem.

dreamseal

Nie powiedziałabym, że zepsuli wątek Bailey. Też trochę drażni mnie to przeciąganie z jej strony, ale w końcu trochę przeżyła, a to postać, która jest bardzo ostrożna, więc w sumie to rozumiem. Teddy - czekam na odcinki, w których zacznie dochodzić do siebie i to, jak sobie poradzi z sytuacją. Bardzo podobała mi się scena Mark - Lexie, bo, jak już wielokrotnie wspominałam, uwielbiam tę parę i bardzo bym chciała, żeby jednak do siebie wrócili :) Bardzo szkoda mi Lexie teraz. Także cały czas mam nadzieję. No i ostatnia scena wprost urocza.

ocenił(a) serial na 8
dreamseal

najlepszy wątek to Alex- Webber :)

ocenił(a) serial na 9
doma175

oglądałam odcinek z kiepskimi napisami, więc mam zawahania..tez nie słuchałam dokładnie, a wiec tak...to były dwie dziewczynki, dziewczynka i chłopczyk czy dwóch chłopczyków..wiem, ze to błahe pytanie, ale po prostu się zastanawiam ;)
lexie i mark..to lekkie zdziwienie na jego twarzy, on się zacznie zastanawiać, zapewne wrócą do siebie, ale krok po kroku...
u shepardów urocza sielanka....
a co do webera i alexa, dobrze alex zrobił, cale życie przed nim, wiele życiowych operacji...
scena teddy i arizona - czas zgonu 8.52..łzy w oczach

ocenił(a) serial na 10
kinomonia

Odcinek podobał mi się. Cieszę się, że Zola wróciła do Mer i Dereka. Jak zobaczyłam ją w poprzednim odcinku to aż mi się łezka zakręciła w oczku i cieszyłam się jak głupia.
To były dwie dziewczynki. Fajnie, że operacja się udała. Cristina jest silna, szkoda mi Teddy, jak i Alexa, tyle że Alex dostał niezłą lekcje, trzeba walczyć o swoje. Jednak czasem trzeba wiedzieć kiedy odpuścić. Ogólnie odcinek fantastyczny :) Końcowa scena na początku wydawała mi się przerażająca. Jak Mer usiadła na fotelu na chwilę nie było pokazanej Zoli, a w mojej głowie krążyły myśli: Tak pewnie jej się coś stanie, albo coś. A tu nagle Zola chodzi :) śliczota. Ahh chyba zaczynam gadać bez sensu, ale co się dziwić dzisiaj SOBOTA :) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
dreamseal

Świetny odcinek, można się było pośmiać i trochę wzruszyć. Ustawiona rozmowa Bailey z Meredith przy operacji świetna. To jak Webber wyrolował Alexa też :D Podobnie jak Ty uważam, że scena kiedy Teddy odpuszcza Cristinie, bo dotarło do niej, że zrobiła wszystko co mogła wynagradza wszystko...nawet nie można się na nią gniewać. Kobieta straciła męża 2 tygodnie wcześniej. Ponadto Cristina dała radę, to też utrwaliło ją w przekonaniu, że jest wyjątkowym lekarzem. Sytuacja z Lexie i Markiem też zabawna. No Arizona była irytująca, w tym odcinku (z drugiej strony ona ma fioła na punkcie swoich małych pacjentów) ale scena, w której Callie jej uświadamia, że zachowywała się jak jędza i wszystkich denerwowała na końcu też jest dosyć zabawna :)

ocenił(a) serial na 8
dreamseal

odcinek bardzo mi się podobał, moją uwagę przykuł ojciec bliźniaczek, miał bardzo ladny głos. ktoś może rozpoznaje tego aktora? wydaje mi się, że nazywali go Charlie, ale głowy nie dam.

ocenił(a) serial na 8
crazy_muffin.

znalazłam! to Brendan Coughlin.