PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122766
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

8x19

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=Edx5Xqwrbvk

czy mi też się wydaję, że Mark jest szefem ?

ocenił(a) serial na 8
estta

tak, ale chyba jako zastępstwo, bo mówi: "dziś moje zadanie to być szefem chirurgii" no chyba, że źle usłyszałam i mówi "OD dziś..." ;d

ocenił(a) serial na 10
estta

mocne promo, cieszę się, że nie chcą łagodnie przejść do happy endu. Sandra powinna dostać jakąś nagrodę za ten sezon, ale niech czasem nie odchodzi!

dreamseal

Mam nadzieję, że cały odcinek będzie mocny. Zapowiada się świetnie - dużo Cristiny i Owena, dużo emocji. Nie mogę się doczekać, aż zobaczę, jak to wszystko miedzy sobą ułożą/czy też nie.

OPIS ODCINKA: A devastated Cristina presses Owen to confess the intimate details of his affair; Mark takes his new authority very seriously when he steps in as chief for the day and butts heads with Richard over a patient's liver transplant; and Callie deems Meredith ready for the boards, while the rest of the residents continue to stress about the exam. Meanwhile, Callie, Arizona and Bailey plan a much needed ladies night for Teddy

I inne promo: http://www.youtube.com/watch?v=K1j43ZXllGE&feature=related

użytkownik usunięty
novocaine_

i znowu girls night out. Swoją drogą, ciekawe z kim Owen miał romans.

ocenił(a) serial na 10
estta

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=oCOSLChLy6M&NR=1

ciekawe sceny ;)

ocenił(a) serial na 8
estta

SPOILER
odcinek całkiem całkiem, ale nie przypadło mi do gustu rozwiązanie sprawy Cristiny i Owena... tzn., można się było spodziewać, że się rozejdą, ale cała ta akcja w domu wgl mi się nie podobała, nawet na Cristinę wyglądało to jakoś nienaturalnie...
a reszta odcinka w porządku, momentami zabawna.. Webber chief for ever ;);
brakowało mi tylko wątku Lexie - Mark, a i wstawienie się Meredith za Lexie zupełnie na plus :)

ocenił(a) serial na 7
laurrier

ee Cristina i Owen pewnie jeszcze się zejdą. Wątek z Markiem i Lexi mnie masakrycznie wkurza, ileż można to ciągnąć. Cieszę się, że przynajmniej po stronie Mereditch i Dereka oszczędzają nam. Trzeba przyznać, że Cristina jest cholernie trudnym człowiekiem. Nie polubiłabym jej w realu.

ocenił(a) serial na 10
laurrier

w tamtym momencie współczułam Lexie pamięci fotograficznej ;)

ocenił(a) serial na 10
Irys26

ja też, zamęczyli biedulkę. Fajnie, że Kepner miała do powiedzenia więcej niż 5 słów. Nie jest najgorsza w sumie :)
Nie podobał mi się Mark jako szef i zachowanie Calzony i Bailey w stosunku do Teddy.
Najlepsza scena końcowa, uwielbiam ich oglądać wszystkich razem! :) shinny Mer, która pomaga przyjaciołom. Cieszę się też, że Cristina uświadomiła sobie beznadziejność i groteskowość sytuacji. Wymiany min Bailey z Benem też dobre, lepiej niech porozumiewają się w ten sposób, bo parę odcinków temu nie mogłam znieść ich beznadziejnych rozmów.