PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122796
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nie wiem jak wam sie widzi ten sezon ale ja go jakos nie czuje, kocham ten serial i moliby go
krecic wiecznie ale nie ma tego zaru ktory byl we wczesniejszych sezonach. Do konca 8 był
smiech łzy i pelno tego w kazdym odcinku a teraz ogladam z tygodnia na tydzien i stwierdzilam ze
9 sezon jest bardzo słaby, jedynie mam nadzieje i czekam ze puszcza sceny z Calzona <3 :)

Lilly878

Dokładnie, u mnie jest to samo, 9 sezon pozostawia mnie niemal zupełnie obojętną na losy głównych bohaterów, a nie sądziłam, że to kiedykolwiek się stanie *,* U mnie to może być spowodowane odejściem moich dwóch ukochanych postaci, ale Chirurdzy stali się za poważni, za dorośli, Meredith i paczka już nie są nieporadnymi rezydentami, tylko stypendystami... 9 sezon chyba byłby idealnym zakończeniem serialu :(

monika1265

Prawda, chociaz z jednej strony fajnie ze juz stali sie prawdziwymi chirurgami ale to nie znaczy ze teraz musza byc tacy powazni. Mam nadzieje ze scenarzysci jeszcze nas zaskocza i beda takie odcinki za ktore kochamy chirurgów, jak narazie najlepszy odcinek to dla mnie drugi odcinek slubu, byl klimat jak w poprzednich sezonach a reszta...? ;]

Lilly878

Nie wiem jak inni ale ja nie mam nigdy dosyć tego serialu, nawet gdy już wszystkich zabijają i kończą się pomysły. Niestety uzależniłam się i jeśli serial się skończy to będę odczuwać jakaś pustkę:) Na pewno mam nadzieję, że zaskoczą nas czymś i jak większość końcówek serii będzie bardzo dobrze.

lovey

Ja taka pustke czulam jak gotowe na wszystko sie skonczyly i po tym tez na pewno tak bedzie, bo serial jest cudny tylko o to chodzi ze nic szalowego sie nie dzieje czlowiek oglada ale bez zachwytu

Lilly878

Pewnie tak jest, że my kochamy ten serial za postacie i to z nimi najgorzej się żegnać.