Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123312
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

9X24 PROMO

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=BV_eokd7w7I

ocenił(a) serial na 7
nevergonnabe

Ciekawe, co będzie z tą Meredith... No i Alex z Jo moglliby się pocalować :D

ocenił(a) serial na 10
agata8095

Czemu on nie płacze :(((( o Nieee mer baby, a i po April narzeczonym ciał ona ma być z Jacksonem i koniec!!!!. Alex i Jo mogli mały sex uprawiać a Arizona przegięła z tym bara bara ona ma zonę i dziecko...

ocenił(a) serial na 7
kocciak

Dziecko przeżyje, nie ma innej opcji :D

użytkownik usunięty
nevergonnabe

Ktoś wie kiedy będzie kolejny sezon?

Sądząc po poprzednich sezonach to chyba gdzieś pod koniec września :(

ocenił(a) serial na 10
bodzio12

Jak nie w październiku :)

ocenił(a) serial na 7
nevergonnabe

W 9x23 kiedy Jackson rozmawia z narzeczonym April przy tablicy, pyta go o to gdzie jest dr. hunt. Ta jedna scena jest dogrywana i zle zmontowana - przecieli oś montażową, co oznacza ze mogli to dogrywać bez udziału narzeczonego April (bo nie ma go w kadrze, jest tylko ręka. Oświetlenie też jest zupełnie inne). Zgaduje że on zginie w 9x24 i to mialoby sens, bo wtedy bedzie mozliwy happy end jacksona z april.

ocenił(a) serial na 8
piootr_2

Jezu ludzie jeszcze nie pogrzebali świeżo upieczonego narzeczonego-ratownika vel Travolta z Gorączki sobotniej nocy , a wy już chcecie żeby April i Jackson się zeszli :D ja wiem, że jak nie Krzychu to Zbychu, ale miejcie litość ..:D :D A tak na serio to ja nie chcę żeby oni się zeszli przez wszystkie humorki April. Ratownik też jest dla niej trochę za dobry, a tak swoją drogą, to byłam prawie pewna, że Kepner powie, że nie przyjmuje oświadczyn.

ocenił(a) serial na 8
Sabbath_PL

Haha, ja pomyślałam, że gdy Matthew uklęknie przed nią, to ta zobaczy kątem oka smutnego Jacksona i się zawaha, ale przyjmie - April to nie typ, żeby takie sceny przy ludziach robiła. :]

ocenił(a) serial na 7
piootr_2

Po tym, jak April drze się do wybuchającej karetki chyba łatwo przypuścić, że to się sprawdzi i narzeczony wybuchnie razem z autem - w sumie April z Jacksonem mogłaby dla mnie być, ale szkoda chłopaka, bo taki milutki był :D

użytkownik usunięty
agata8095

milutki, ale ciapowaty, więc w sumie idealnie pasują ^^

ocenił(a) serial na 7

Właśnie to miałam na myśli przez milutki - taki standardowy misiaczek :D

ocenił(a) serial na 9
agata8095

Ale jak sobie pomyślę że będę oglądała przez pół kolejnego sezonu April chlipiącą w każdym kącie, to niech on lepiej żyje :P

ocenił(a) serial na 7
quesstia

Też o tym myślałam, April umie być wkurzająca...

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

dziecko Mer musi przeżyć.jeżeli dobrze zrozumiałam to Ross bedzie odbierał poród Mer. niestety. Zgadzam się z piootr_2 zapewne narzyczony April umrze.

ocenił(a) serial na 10
estta

Dla mnie Shonda to anioł zniszczenia! :D http://data.whicdn.com/images/58935525/426574_520280898010314_781740592_n_large. png
http://data.whicdn.com/images/33221946/A12_large.jpg ;)

ocenił(a) serial na 10
Magdalena_42

haha :D to drugie jest świetne !

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

Dziecko Mer i Dereka musi żyć no! Pewnie narzeczony April umrze, ale nie chciałabym tego. On jest fajny, hmm Jackson też jest fajny (no i nadal do siebie coś czują z April). Ciekawa jestem, czy Callie się dowie o tym co zrobiła Arizona. Jak ona kurde tak mogła, jak?! Ma taką kochaną żonę, która tyle z nią przeszła i zawsze była przy niej, ma fajną córeczkę i co... I zauroczona w Lauren (czy jak ona tam ma) poszła na całość! :( Zawiodłam się na Arizonie... :/

ocenił(a) serial na 10
FCB_1899_fw

Mam nadzieję, że Callie dowie się o zdradzie swojej ,,idealnej,, żony.

użytkownik usunięty
papatka01

i że ją zostawi!! po co jej taka ździra w domu

użytkownik usunięty
nevergonnabe

Wiem jedno...będę ryczeć na całego podczas oglądania tego odcinka.

ocenił(a) serial na 10

ja chyba też. ale ostatnio brakowało mi wzruszeń od śmierci Mark'a.

ocenił(a) serial na 10
estta

chociaż w 9x17 wzruszyłam się jak umierał pacjent April.

ocenił(a) serial na 10
estta

a tak w ogóle ( bo pamięć już nie ta i nie pamietąm :P ) czy było jakiekolwiek zakończenie sezonu bez : strzelaniny/lawiny/tonięcia/pożaru/wypadku i wszystkiego innego śmiercionośnego? :P
Fajnie by było, gdyby chociaż jeden sezon skończył się bez mojego wycia i rozpaczy... ;) 9 sezon wiem, że odpada. Moze 10 mnie zaskoczy ;) Albo w 10 spłynie na nich lawina śnieżna, zginą wszyscy i to rozwieje moje nadzieje ;)

anetka71

Pierwszy sezon zakonczyl sie bez wiekszego dramatu, chociaz zalezy jak dla kogo. Pojawila sie zona Dereka i to by bylo na tye jesli chodzi o tamten final. Nie pamietam drugiego ale w trzecim Cristina zostala sama przy oltarzu. Wiec w tych dwoch przypadkach nie bylo tak zle. Nikt nie umarl , nie bylo ogromnej katastrofy. Mysle, ze Shonda zaczela podkrecac w pozniejszych sezonach.

p.s Przepraszam za brak polskich znakow. Niestety moj komputer posiada tylko szwedzka klawiature i za nic nie umiem go przestawic.

ocenił(a) serial na 10
femii

Arizona zawsze mysli tylko o sobie, teraz to juz dno, szmata

ocenił(a) serial na 10
femii

w finale drugiego sezonu umiera Danny, Mer zdradzi Fina z Derek'iem i ostatnia cena jest, gdzie Mer patrzy raz na Fina, qa raz na Derek'a. Dla mnie nie był to wzruszający finał, ale nigdy nie przepadałam za Dannym.

użytkownik usunięty
estta

ja też, cieszyłam się, że go odcięli i że Izzy tak cierpiała i miała wyrzuty sumienia (o matko ale jestem znieczulica!)

ocenił(a) serial na 8
anetka71

O ile pamiętam w finale 7 sezonu też nikt nie umarł.

anetka71

Hmm... Finał 4. sezonu też raczej był bez-katastrofowy. Ratowali tam chłopaka z bryły betonu, a Mer i Derek kończyli testy kliniczne. 7. sezon też obył się bez krwi - wyszło na jaw oszustwo Mer a Cristina dokonała aborcji.

Aldinka18

Ta scena kiedy Mer leży na stole operacyjnym i cicho płacze... Ten odcinek b ędzie z pewnoscią bardzo ekscytujaćy i pełen - jak to u shondy- śmierci i dramatu. Chyba coś jej zrobię jeśli Dziecko Mer i Dereka nie przeżyje . Zawsze byli moją ulubioną parą a spotkało ich tyle nieszczęść ! Co do Arizony- JAK ONA MOGŁA!. Cieszyłam się kiedy w 23 odcinku się odwróciła , a ona potem zamknęła drzwi i tak okrutnie zdradziła Callie i swoją córeczkę! Grrrrr! Biedna Callie!
I oczywiście mam nadzieje zę Matteh (czy jak to tam się pisze) nie umrze, ponieważto były chyb njapiękniejesze i najoryginajlniejsze oświadczyny świata :D. Ja to bym się chyba popłakała ze szczęscia!

ocenił(a) serial na 8
saoirseronan

tak właśnie myślałam jak oni to rozwiążą z Arizoną w razie rozstania i doszłam do wniosku, że sąd nie będzie interesować to, czy Arizona jest matką małej, bo formalnie jej ojciec nie żyje, a matką biologiczną jest Callie. Głupotę odwaliła Arizona ;/ Biedna Callie, mega jej współczuję, bo znowu została zdradzona w małżeństwie ;/

ocenił(a) serial na 9
tolerancja91

Znalezione w necie: http://schlonki.tumblr.com/post/50257604818 :D

ocenił(a) serial na 10
Effie23

haha świetna bluzka xD Mimo to ciągle jestem wściekła na Arizonę jak sobie tylko pomyślę co ona zrobiła Callie! :( Nie wiem czy jej to prędko wybaczę :/ Już się nie mogę doczekać finałowego odc. i tego co będzie dalej z Calzoną... Szkoda, że to już koniec sezonu :/

nevergonnabe

http://www.youtube.com/watch?v=cWxkp37J-Ds

robbinss

I tu mnie zastanawia dlaczego Lauren jest wkurzona na Arizonę?? Bo chyba jest prawda???

ocenił(a) serial na 10
robbinss

może właśnie Lauren jest zła,bo Arizona zaczęła akcje, ale może (oby) się wycofała i wyszła z dyżurki? tego może dowiemy sie w przyszlym odcinku

ocenił(a) serial na 10
robbinss

Może do niczego nie doszło? Byłoby świetnie! :D Jest cień nadziei, że Arizona się wycofała ;)

ocenił(a) serial na 10
FCB_1899_fw

Mam taką nadzieje :)

ocenił(a) serial na 9
robbinss

Albo Arizona jest zła na siebie i nie chce pozwolić by się wydało.. Tak czy inaczej będę bardzo zawiedziona, jeśli okaże się, że bez żadnych przemyśleń i rozterek zdradziła Callie, która potrafiła nad swoimi żądzami zapanować, gdy Arizona nie czuła się atrakcyjnie.

ocenił(a) serial na 10
robbinss

Yuppii!! Wygląda na to, że się wycofała :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
nadare

hmm no ale z drugiej strony racja - pocałunki to także zdrada. Z pewnością nie będzie tak kolorowo bo przecież sama Capshaw mówiła, że finałowa rozmowa Callie i Arizony będzie 'devastating' :P

ocenił(a) serial na 10
nadare

devastating?no to bedzie akcja.......

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Tak, tutaj jest rozmowa z Capshaw

http://www.tvguide.com/News/Greys-Anatomy-Jessica-Capshaw-Callie-Arizona-Cheatin g-Spoilers-1065298.aspx

ocenił(a) serial na 10
nadare

no to będzie jazda bez trzymanki.

nevergonnabe

No i kolejne:

http://www.youtube.com/watch?v=gZTREOnyfXw

http://www.youtube.com/watch?v=QrxT-fR75qY

ocenił(a) serial na 9
nevergonnabe

jeszcze takie małe pytanie, bo nie pamiętam już, czy wszyscy z głównej obsady mają kontrakt na 10 sezon?;>

ocenił(a) serial na 10
Anaa_

chyba tak,ale głowy nie dam.

ocenił(a) serial na 7
nevergonnabe

Na fanpejdżu na facebooku jest nowy sneak peek... Przepraszam ale nie umiem dodać linka! :(
Zastanawia mnie tylko, dlaczego scena, kiedy Meredith leży na stole i mówi, że nie słyszy płaczu
dziecka wygląda inaczej niż w promo (?).

agata8095

O to chodziło?
http://www.youtube.com/watch?v=oUywj73qJds