PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122796
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Wszelkie informacje, promo, sneaki i dyskusje na temat odcinka 9x17, który zostanie wyemitowany w USA - 14 marca 2013r.

Promo (być może pojawią się napisy):
ABC - http://www.youtube.com/watch?v=qhFFczutHOQ

greysanatomy

Dlaczego ten odcinek będzie dopiero za 2 tygodnie ?! :(

saoirseronan

Przekopiuję swoją odpowiedź z forum greysanatomy.fora.pl :
"Jest przerwa, bo tak stacja ABC ustaliła - Shonda nic nie ma do gadania (także w przypadku ilości odcinków w sezonie).
Mamy 24 odcinki na ok. 34 tygodnie (koniec sezonu, ostatni odcinek 9. serii jest w połowie maja 2013r.).
Gdyby chcieli emitować co tydzień 1 odcinek, w całym sezonie byłoby 34 odcinków. A jest, jak wiemy, tylko 24 odcinki. Muszą to rozciągnąć, stąd przerwy."

greysanatomy

no w sumie to i tak chyba lepsze niż dłuższa nieznośna przerwa między sezonowa :)

greysanatomy

ulalala... biedny Jackson, będzie miał ciężko teraz... ale jego dziewczyna to chyba sobie lepszego zakończenia wymarzyć nie mogła ;p

ej, czy jestem jedyną osobą, liczącą na romans Alexa z Jo? Ja go tak lubię i dobrze mu życzę. Wiadomo, że Izzie byłaby lepsza, ale Shonda zaprzeczyła jakoby miała przywrócić Heigl do obsady, więc niech się chociaż nacieszy stażystką :)

tolerancja91

też czekam z niecierpliwością na Alexa i Jo, mysle ze w tym odcinku [17] cos sie wydazy bo widac jaki wkurzony jest widzac Jo z tym gosciem.

tolerancja91

Ja myślę, że w końcu Alex zwiąże się z Jo i po cichu na to liczę, bo fajną parę by tworzyli. Super się dogadują. A zdziwiłabym się, gdyby nagle Izzie wróciła. O niej to już nawet nie ma mowy w serialu. Więc kibicuję Jo.

siedzepodtwoimlozkiem

Alex wygląda na zazdrosnego w najnowszym odcinku :P miła odmiana by była gdyby Alex odnalazł tę jedyną :D

Alicja_kosmitka

A ja myślałam, że to już od dawna wiadomo, że wiecznie samotny Alex wreszcie odnajdzie prawdziwą miłość w stażystce, właśnie Jo :D

foxmulder

niechaj tak będzie :P bo pasują do siebie jak mało kto :>

greysanatomy

Pierwszy sneak peek!
http://youtu.be/dwoet1V2Y1A

greysanatomy

Owen mnie wkurza, po piętach powinien ich całowac, że nie musi szukac innego szpitala, który mógłby rozwalic, a ten się buldoczy bo szefem nie będzie. Nawet Richard wiedział kiedy zrezygnowac, Derek też, a ten zachowuje się jak panienka z fochem.

greysanatomy

no i stało się odcinek za nami ;D momentami wzruszający, zwłaszcza śmierć chłopaka, szkoda, że troszkę mało Bailey ostatnio ;)