PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122801
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

http://www.youtube.com/watch?v=2WSywkT2A2c

nevergonnabe

nareszcie będzie więcej śmiechu niż łez. ciekawi mnie czy Mer będzie miała chłopca czy dziewczynkę ?

estta

Mają już dziewczynkę, więc czas na chłopca

Vanessa100

Śmiesznie by było jakby mieli bliźniaki, podobnie jak Cooper i Charlotte trojaczki w "prywatnej praktyce" ;p

Crusolka

Reakcja Bailey ;D Coś mi się wydaje, że będą bliźniaki :P
PS. Chce w końcu sceny z Callie i Arizoną jak za starych dobrych czasów! ;)

FCB_1899_fw

popieram!:) tylko czemu to niby Callie miałaby mówić Bailey o ciąży Mer a nie sama Mer?:P

FCB_1899_fw

Taaak ja tez juz na to czekam i az nie moge wytrzymac .. . <3

Crusolka

"Śmiesznie by było jakby mieli bliźniaki, podobnie jak Cooper i Charlotte trojaczki w "prywatnej praktyce" ;p"
To rzeczywiście byłoby niezłe. Tak pragnęli potomstwa, a tu nagle taka inwazja dzieci :D
Patrick Dempsey prywatnie ma bliźnięta, więc może i w serialu mu zrobią ;) ;)

nevergonnabe

Sneak Peek 1 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_509864&feature=iv&src_vid= -BDBXc3HePE&v=CwuJ5ynW8GE

amelia_23

czemu wyskakuje sneak peak do Vampire Diaries?:P

amelia_23

Tu jest sneak: http://www.youtube.com/watch?v=9nQPayzcdn4 :D

greysanatomy

Bedzie miala chlopca:)
Ogolnie mowiac nie podobal mi sie ten odcinek, przypadki medyczne takze nie. Jedynie Alex z chlopcem dali rade:) Czekam na odcinek w ktorym wyda sie ze Alex "lubi" Jo:)

Mother_Earth

odcinek fajny jednak wkurzyłam się jeśli chodzi o Clazone :P gdzie przeczytalam taki wpis ''i would like to see the real sex scene between Calzona, not only the panned out of the window scene. Real sex........cause you know lesbian have sex. Right?''- zgadzam sie z tym całkowicie, Shonda sobie leci z tym w kulki :D

Versatile_Nat

powiem jedno
TRUE STORY ;)

papatka01

z tym shonda nas zwodzi od 4 sezonów ;P Ludzie, wszyscy wiemy jak jest :D pokazać jak Cristina i Owen uprawiają seks? nie ma sprawy :D ale Calzony to już nie :P jedyna jakaś akcja z nimi to ta z 6 sezonu w pokoju dyzurnych, kiedy Callie złapała ospe- fajnie, ale widzowie liczą na cos więcej ;P. Przynajmniej ja :D jak w tym odcinku pod koniec Callie wyskoczyła z tym 'Matko Boska'' gdy zobaczyla Arizone w tej seksi pizamie to pomyslalam ''No Shonda, w końcu coś z tym ruszyłaś'',a tu klops.......

Versatile_Nat

Tak to juz jest niby tolerancja, ale nie do końca. Boże jak ja się nie mogłam doczekać tej sceny na koniec (co myślałam że będzie między Calizona a tu kupa). Miałam te same rozczarowanie kiedy oglądałam zwiastun odcinka w którym Miranda brała ślub i wtedy kazdy sobie przypomina co powiedziala Cali, a tu znów kolejne rozczrowanie :(

papatka01

popieram :( coś czuje, że nigdy się takiej sceny nie doczekamy.....a szkoda, bo jakby Shonda pokombinowała to mogłoby wyjść na prawdę coś fajnego.

papatka01

Akurat w 10 odcinku 9 sezonu dostaliśmy chyba najpiękniejszą, najbardziej dojrzałą i zarazem trudną scenę i rozmowę między nimi dwiema ze wszystkich sezonów...nic więcej nie było potrzebne, bo ta scena ( zarówno ta pierwsza i druga) oddaje chyba wszystko co jest istotne w relacji między dwojgiem ludzi, których los postawić w takiej sytuacji. Ale już o tym gdzieś pisałam.

Sytuacja ukazana w ostatnim odcinku ( zwłaszcza ta, kiedy Callie masuje nogę Arizonie) też pokazuje, że mimo wszystko pogodzenie roli partnerki i świetnej lekarki oraz przełamanie pewnych barier do łatwych nie należy.

Sabbath_PL

postawił* miało być :)

Sabbath_PL

Nic dodać, nic ująć.