PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122796
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

odcinek bardzo mi się podobał. cieszę się, że Mer i Derek będą mieli chłopca. Alex i Webber -
GENIUSZE ! Jeny Talia :D Myślałam, że Alex w końcu przyzna się swoich uczuć do Jo. No, ale
niestety na to trzeba jeszcze trochę poczekać.

estta

Mi też odcinek się podobał ale po promo myślałam że będzie więcej wariowania Mer z tą ciążą, a tak to bardziej jakby się wokół tej nowej maszyny kręcił odcinek. ;/

estta

Mi również odcinek bardzo się podobał :) Najlepszy Alex, Webber i ten chłopak - żartownisie hehe :P Co do Mer... hmm przez cały odcinek wkurzała mnie tym, w jaki sposób traktuje ciążę... Dopiero na końcu normalnie podeszła do sprawy.
No i najważniejsze! W końcu się doczekałam scen z Callie i Arizoną :D Chociaż to jeszcze nie to co we wcześniejszych sezonach, ale myślę, że będzie już tylko lepiej :D Uwielbiam je! Tylko Calzona <3

FCB_1899_fw

a mnie Shonda już wkurza jeśli chodzi o Calzone- gdzies kiedys przeczytalam takie cos ''I wishe there was an actuall sex scene between Calzona, not just panned out the window scene. Real sex....cause you know lesbians have sex. Right?!''- zgadzam się z tym :P

estta

szkoda właśnie że Alex nie powiedział w końcu co czuje. nie podoba mi się ten facet Jo, za bardzo pewny siebie i ogólnie nie sprawia najlepszego wrażenia moim zdaniem. motyw z maszyną bardzo fajny, można było się pośmiać z nich jak cieszyli się tą maszyną jak dzieci. :D i w końcu wiadomo coś o dziecku, nie mogę się doczekać kiedy w końcu urodzi się McBoy. :)