oto wyczytałam na Foxie:
Kevin McKidd zdradził TVGuide, że w musicalowym odcinku zaśpiewa m.in. "How to Save a Life" The Fray, "Chasing Cars" Snow Patrol, a odcinek będzie bardzo dramatyczny i intensywny i ci, którzy liczą na wesoły musical, rozczarują się.
------------
jestem jednak tym trochę przerażona
... miałam nadzieję że to miał być żart z tym śpiewaniem... i nie słyszałam żeby wszyscy mówili na ten temat:-)
Jaki to spoiler, że odcinek będzie musicalowy!?
A tak poza tym, a co to za męka napisać, że jest 'SPOILER'?
Przestańcie się jeden drugiego czepiać. Nie pisze co będzie w odcinku tylko , że będzie musicalowy - w jakiś sposób jest to spojler ale jak użytkownik 'crowd' napisał jak ktoś widzi nagłówek i uważa go za spojler to po co wchodzi ?
Chodziło raczej o to: "Bedzię też on z Callie strony widzenia .. i ma być dramatyczny dla niej ..", a nie o informację, że będzie on musicalowy.
ja rozumiem, że ktoś nie uważa samego faktu, że to musicalowy odcinek za spoiler a dalsza część dyskusji, jednak co się może znaleźć w poście, który mówi o danym odcinku, jak nie jego opis
i nie jest męką napisanie, że dalej jest spoiler, ale z drugiej strony co chwile trzeba będzie takie coś pisać, bo zaraz wszystko okaże się jednym wielkim spoilerem...
i ja już wyłączam się z tej dyskusji, bo racje są trzy.. i każdy ma swoją :-)