zagra ona w 3 odcinkach chirurgów, które beda emitowane w lutym, zobaczymy co bedzie sie działo
mam nadzieje ze zostanie na stale :) PP jest wprawdzie tez ciekawym serialem i ogolnie go lubie ale jednak Addison w chirurgach wymiatala :D
zgadzam sie z toba, ale nadal do 14 odcinka Denny bedzie meczyl Izzy i to bedzie troche nudne.
to fajnie, że będzie grać zacznie się coś dziać nareszcie
Denny też mnie denerwuje i ta przyjaciółka Mer ;/
hehe
zgadzam sie ze wszystkimi powyzszymi :P
a wlasnie tak wogole to czy ma byc jakas przerwa w serialu??? bo czytam ze 11 odcinek ma byc w styczniu czy w lutym i sie dziwie :( wiecie cos na ten temat?
4 grudnia wyemitują 10 epizod, a później będzie przerwa do 8 stycznia będzie emisja 11 epizod
Świetna wiadomość. Cieszę się że będą aż 3 odcinki a nie 1 tak jak w poprzednim sezonie. Zapowiada się ciekawie. Także jak pozostali mam nadzieję, że Addison jednak wróci na stałe do GA.
A co do wątku z Dannym, od samego początku denerwowało mnie nawiązywanie do niego i ciągnięcie tego tematu przez kolejne odcinki. Ale skoro Danny ma być jeszcze przez parę odcinków w zasadzie może być ciekawie. Bo najprawdopodobniej Izzie po prostu... zeświruje :) czyli możliwe, że będzie się działo! :D