Alex miał bodajże najwięcej partnerek w trakcie trwania serialu i moim zdaniem z każdą stworzył bardzo fajny duet. Która jednak pasuje do niego najlepiej? Chronologicznie:
1) Olivia Harper, pielęgniarka (Sarah Utterback)
2) Izzie Stevens (Katherine Heigl)
3) Addison Montgomery (Kate Walsh)
4) Rebecca Pope vel Ava (Elizabeth Reaser)
5) Lexie Grey (Chyler Leigh)
Moim zdaniem zdecydowanie przoduje Izzie, choć nie wiem, czy nie wytypowałbym Addison, gdyby zostali kochankami...
Najbardziej pasuje Izzie, od początku miedzy nimi zaiskrzyło:)
Wyddaje mi sie ze będą razem.
Raczej Izzie, ta scena z pocałunkiem na schodach była.....hm.........intrygująca
Przepraszam za pomyłkę w 1 poście, oczywiście Addison i Alex zostali kochankami, chciałem napisać "gdyby zostali nie tylko kochankami". Ale też uważam, że Izzie pasuje do niego najbardziej.
Olivia... za glupia.
Izzie, z cała sympatia dla tej postaci, jest zbyt niedojrzała i rozchwiana, i nie wydaje mi sie zeby sprostała na dluzsza mete karev'owi.
Ava... nie wie czego chce. Troche jak on... ale nie... jakos nie przepadam za nią :P
Lexie ? Are you serious ?
On potrzebuje babki konkretnej jak Addison. Czasami mu dopiecze i dogryzie... w sam raz dla niego.
alex bedzie z izzi para w 5 sezonie greys anatomy. christina prawdopodobnie sie zakocha w lekarzu wojskowym
Olivia --> jakby jej zrobił operację platyczną, a Derek zoperował mózg ... Może, ale i tak nie pasuje do niego ;|
Izzie --> lubię ją. jest fajną i wgl., ale mnie osobiście nie podoba sie duet Izzie + Alex.
"Eva" --> kompletne dno ;| W ogóle głupio, że byli przez chwilę "razem". Nie za ciekawy wątek ...
Lexie --> Oczywiście, że nie xD Little Grey <lol2> ... Mam nadzieję, że w 6 sezonie jej nie będzie ; pp
Addie --> Uwielbiałam ich razem. Świetna była z nich para. Uwielbiałam te ich rozmowy i złośliwości. A odcinek 21 serii 3 to po prostu odlot! Ta scena po operacji Evy ... Szkoda, że Alex zachował się tak, jak się zachował, bo mogli być na prawdę świetna parą <.33
1) Olivia ----> Ona do niego nie pasuje.Jest troche głupia.A poza tym jest brzydka .
2) Izzie---> ten duet mi sie podobal ;)
3) Addison ----> Ona pasuje do niego najbardziej ! Czasami jest dla niego złosliwa , a czasami miłaa .. to jest najlepsze ;) Addison powinna z nim byc , a nie zadna inna .. szkoda ze Alex tak postapił w odcinku Desire 3x21 ;(
4) Ona kompletnie nie ! Lepiej zeby wrocila do tego swojego meza , a nie z Alexem ;/
5) Nie mam zdania o Lexie .
zgadzam się z większością osób:))) z Izzy jest fajnie, ale z Addison też tak było.
Nom xDD Ja tez sie zgadzam , że Izzie :D ale... z Addison byli by świetną parka hehe ;)) Lexie do niego nie pasuje za bardzo ale podoba mi sie Lexie ze Sloanem ;PP
AddieAddieAddie!
To był duat. Każdy dialog --> łzy ze śmiechu ; p
Kto się lubi ten się czubi , nie?; DD
W piątym sezonie Alex jest z Izzie. I to tak na poważnie. Tzn. rozważa nawet to, że będą mieli razem dzieci. Jeśli chodzi o facetów, to już bardziej poważnie się nie da :)
tylko i wyłącznie z Izzy nie ma innej możliwości ;)
w V sezonie Alex dojrzała zmienił się kiedys byłam przeciwna temu zwiazkowi ale teraz nie wyobrażam sobie ze nikogo innego z Alexem