PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Bardzo żałuję, że nie rozwinął się wątek April i Starka w 7 sezonie. Mam nadzieję, że w 8 scenarzyści to poprawią.
A co sądzicie o parze Lexie + Avery? Mają szansę przetrwać?

użytkownik usunięty
Mnbvc

Szanse może by i mieli na przetrwanie, ale Lexi i Mark za bardzo się kochają i pewnie wrócą do siebie:)
A co do April i Starka: fajnie, gdyby się wątek rozwinął, chociaż wg mnie Stark jest brzydki ;P

ocenił(a) serial na 7

Bardzo mi szkoda Jacksona, jest naprawdę porządnym kolesiem (rezygnacja z badań, dawna bójka z Alexem w obronie April). Poza tym cierpliwie znosi fakt, że jego dziewczyna ciągle myśli o swoim ex. Lexie na niego nie zasługuje, ale mam nadzieje, że z czasem się w nim zakocha - wracając do Sloana jeszcze nie raz zostałaby zraniona.
Oj tam brzydki, pasują do siebie!

Mnbvc

Kiedyś mocno kibicowałam Markowi i Lexie, ale przez ten czworokąt Arizona/Callie/Mark/dziecko Mark mi maskarycznie zbrzydł.
A Avery jest świetny <3.

youhaveamessage

Avery jest nudnyyy. Lexie powinna być z Markiem i mam nadzieję, że tak w końcu będzie :P A Stark jest w sumie ciekawą postacią, mogliby rozwinąć wątek jego i April.

ocenił(a) serial na 9
praula

Oj tam nudny, ale jaki ładny!:D

ocenił(a) serial na 8
Mims

Wolę oddanego, akochanego nudziarza, niz faceta, który jest w związku z dwoma lesbijkami i ma dziecko....
W dodatku zawsze miał problemy z wiernością...

AnitaBlake

Kiedy był z Lexie to przecież nie miał problemów z wiernością :P

praula

właśnie dokładnie miałam to napisać:) nawet pomyślałam niedawno oglądając powtórki na foxlife, że niby Mark trochę przyjechał do SGH dla Addison (tak wiem, że głównie dla Dereka), ale nawet jej nie był wierny, a z Lexi jeśli był to nigdy jej nie zdradził