PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Kochani, Arizona i Callie nie wyjeżdżają na zawsze :) po prostu aktora która gra Arizone była podczas kręcenia odcinków w ciąży i wysłali ją do Afryki żeby troche odpoczęła. Shonda Rimes mówila ze w 2 odcinkach ich nie będzie,chyba ze Jessica Capshaw będzie potrzebowałą więcej czasu :) spokojnie, wrócą :)

dj_Cristina

Tak mi się wydawało, że pewnie kiedyś wrócą, ale uspokoiłaś mnie tym ;P

dj_Cristina

uff, to dobrze, bo już się przestraszyłam, że na dobre znikną z serialu..

NN_

lubię te postacie, ale żebym jakoś szczególnie bała się, że już nie wrócą to nie mogę powiedzieć,
bardziej martwi mnie przemiana Yang, oczywiście jest dla mnie zrozumiała, ale trochę to zmieniło serial
a braku Arizony i Callie myślę że aż tak bardzo się nie odczuje

ocenił(a) serial na 7
Kami122

u mnie to samo, lubię je, ale żeby mi ich jakoś specjalnie brakowało to bez przesady. W sumie wszyscy się zrobili tacy mdli i bezbarwni, że naprawdę dla mnie żadnego znaczenia nie miałoby gdyby teraz odeszli choćby główni bohaterowie np. Cristina (i tak tak naprawdę jej nie ma) czy Meredith.
Żałowałabym tylko. Dereka, Marka i Bailey.

ocenił(a) serial na 10
dj_Cristina

Ja nie wyobrażałbym sobie Pediatrii bez Arizony. A tym bardziej serialu bez Callie to samobójstwo dla produkcji. Zdziwiłem się, że bez echa po prostu puścili ich do Afryki. Wiedziałem, że to nie skończy się ich wyjazdem. Wrócą :) Inaczej zrobiliby wyciskacz łez xD

dj_Cristina

gdyby Shonda Rhimes pozbyła się z serialu Sary i Jess to by straciła grono fanów, ja na przykład (i wiem że nie tylko ja) nie wyobrażam sobie tego serialu bez tej dwójku, tworzą super związek :) .. więc oby JCap szybko wracała

Tuska23

Ja tez uwielbiam Arizone i Callie...!! ZAwsze gdy na nie patrze w serialu to momentalnie mi sie humor poprawia. A w ogole to widzialam zdjęcia z 7 odcinka i hmm ze zdjęc wynika ze jest scena pożegnalna Arizony i ze leci ...sama ! nie wiem czy dobrze obstawiam ale takie mam wrazenie!

ps. jestem uzalezniona od chirurgów :P