PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Może mi ktoś streścić wątek Callie i Arizony? Z góry dziękuję! :)

ocenił(a) serial na 10
Monia1991

Zaczelo sie od Dr Hahn ... Callie spodobala sie Hahn, a Hahn Callie, i od kroczku do kroczku sie ze soba przespaly, ale na szczescie bylo pare nieporozumien wiec sie rozstaly. Juz o Arizonie. Wiec Jessica Capshaw miala wystapic tylko w jednym albo 2 odcinkach ale publika bardzo ja polubila wiec Arizona zostala w serialu. Pewnego wieczoru Callie siedziala w barze u Joe i nie byla najszczesliwa i poszla do toalety gdzie sie wszystko zaczelo .. Jak Arizona zobaczyla Callie ze jest smutna i wybiegla do toaleto ta poszla za nia i mniej wiecej powiedziala jej "ze ludzie o niej dobrze mowia, i ze wszyscy ja bardzo, ale to bardzo lubia" i Callie sie rozesmiala i cos powiedziala, potem Arizona powiedziala ze niektorym na niej zalezy, a Callie " ta niby komu" i Arizona ja pocalowa i powiedziala ze bedzie wiedziec "ktorzy to sa 'ludzie'. I bylo tez co w kwesti ze ludzie mowia w szpitalu i wiedza kim Callie jest.

Potem Arizona nie chciala sie zwiazac z Callie bo dowiedziala sie ze Hahn byla 1wsza dziewczyna Callie. Arizona wiec niechciala sie z 'noworodkiem' zadawac, bo juz jest pediatric surgeon.

Ale jednak Callie ja do siebie przekonala. Wszystko pieknie, ale po paru odcinkach przyjechal tato Callie, ktory jest bardzo religijny i nie wierzyl w zwiazki homoseksualne i sadzil ze to grzech, wiec Callie zerwala z nim kontakt. Na szczescie potem dzieki Arizonie kontakt sie odnowil. Arizona powiedziala ze niewazne ze jest sie homoseksualnym, wazne ze jest sie ta osoba na ktora rodzice ja wychowali.

Pod koniec sezonu 6 Calzona (Callie i Arizona) sie rozstaly bo Callie chciala miec dziecko,a niestety Arizona nie. Po szczelaninie w szpitalu jednak wrocily do siebie znowu.

A 7 sezon niewiem czy mam Ci zdradzac bo nie wiem czy jeszcze ogladalas?

Mam nadzieje ze chodziaz troche pomoglam! Tak naprawde to warto zobaczyc historie Calzona-y na wlasne oczy bo to bardzo urocza historia pieknej milosci! Pozdrawiam!

BigMovieFan

Dziękuję bardzo!
No właśnie mam ten problem, że znam po kilka odcinków z każdego sezonu i nie za bardzo mogłam się połapać co i jak, ale teraz wszystko się poukładało :)
Co do 7 sezonu, możesz zdradzić xD

ocenił(a) serial na 10
Monia1991

W sumie to nic sie niedzialo do odcinka 7. Arizona dostala 'nagrode' gdzie mogla pojechac do Afryki na 3 lata pomagać dziecia i ich leczyc. Callie i Arizona przygotowywaly sie na wyjazd, ale niestety na lotnisku zaraz przed odlotem Arizona zerwala z Callie, bo Callie ciagle narzekala na Afryke no i sie rozstali (Jessica Capshaw byla w ciazy w zyciu prywatnym i urodzila synka dlatego Arizona musiala pojechac do 'Afryki') A dalej nie zdradze ..

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

* poleciec do Afryki

BigMovieFan

Ok, dzięki :)