Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123312
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Wytłumaczcie mi jak to się stało że Callie to lesbijka, przecież spała z Markiem i Georgiem, to jakim cudem...
I czy będzie coś z tego związku?
I co o tym myślicie?

Your_Nightmare

A i powiedzicie czemu ona sypiała z Markiem skoro kochała Erice...

użytkownik usunięty
Your_Nightmare

był wczesniej taki okres ze callie tak jakby skumplowala sie z markiem. i on zaczal ja namawiac na trojkacik z erica i caly czas cos o tym wspominal ze byloby fajnie itp. pozniej addison przyjechala do szpitala i zapytala callie czy one sa para (callie i erica). callie zaprzeczyla ale pozniej zauwazyla ze erica naprawde sie zachowuje tak jakby byly w zwiazku wiec zaczela sypiac z markiem zeby pokazac wszystkim ze ona woli facetow i zeby samej sobie to udowodnic bo chyba jednak troszke ciagnelo ja do erici (to sie jakos odmienia?????). a mark nawet w trakcie seksu z callie opisywal jej jakby to bylo gdyby erica tam byla z nimi. i wkoncu mark powiedzial do callie zeby zrobila wkoncu to co od dawna chciala zrobic (pocalowac erice) wiec ona poszla i sie pocalowaly. tyle wiem. byc moze bylo cos jeszcze ale wiecej nie pamietam. wydaje mi sie ze one beda razem. tzn nie tak oficjalnie. mysle ze nikomu nie powiedza ale jak beda sam na sam to jednak beda "para" ;)

wydaje mi sie ze scenarzystom troche juz brakuje pomyslow na zatrzymanie widzow dlatego dodaja takie watki. chyba chca zrobic zeby byl kazdy z kazdym. nie wiem czy to jest dobre dla filmu ale zaczyna juz byc troszke meczace jak wszyscy skacza po roznych partnerach.

ocenił(a) serial na 10
Your_Nightmare

Może jest biseksualna. Teraz to taakie modne...